Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Schilderen met Pleun

7 mei 2022 - 10:00 tot 17:00

Schilderen is in essentie een manier van vastleggen. Of het nu portretten of stillevens zijn, landschappen, sferen, situaties, gedachten, emoties, verlangens of schoonheid; het is allemaal een verbeelding van een werkelijkheid. Het één veel letterlijker dan het ander.
Het beeld spreekt als een verhaal, niet chronologisch maar gelijktijdig, en is voor iedereen verschillend. Ontdek hoe jouw taal & werkelijkheid eruit zien.
In 2019 ben ik afgestudeerd als Beeldend Kunstenaar van de Kunstacademie in Maastricht. Als je nieuwsgierig bent kun je mijn website bezoeken: www.pleunmoons.com
Op deze dag kan ik je met een nieuwe blik naar je werk laten kijken, je helpen een patroon te doorbreken, of gewoon een heerlijke creatieve schilderdag te hebben door je de tools te geven om aan de slag te gaan. We zullen werken met met olieverf, acryl, inkt, gouache, potlood, krijt… er is vanalles!
Miriam Zwaga (mijn lieve moeder) zal ook de hele dag aanwezig zijn om te assisteren.
Praktische zaken:
– Kosten: *€135,- inclusief al het materiaal en een uitgebreide biologische & vegetarische lunch verzorgt vanuit mijn cateringbedrijf Ceci n’est pas une Cuisine.
– Je hebt geen ervaring nodig!
– Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen (info@pleunmoons.com) of via de website van De Verbindende Factor.
Liefs, Pleun
*door de enorm gestegen kosten van materiaal, energie en boodschappen ben ik genoodzaakt mijn prijs met 10 euro te verhogen.

Gegevens

Datum:
7 mei 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Pleun Moons
Telefoon:
0624749733
E-mail:
info@pleunmoons.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
135,-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
inclusief al het materiaal en een uitgebreide biologische & vegetarische lunch verzorgt vanuit mijn cateringbedrijf Ceci n'est pas une Cuisine.