AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Masterclass Mediteren

29 juni 2018 - 10:30 tot 16:00

Leer mediteren in 1 dag!!

Als meditatie een medicijn was, dan was het een billion-dollar blockbuster. ~ dr. Norman Rosenthal (studie naar Circulation)

Als je iedere week mediteert kun je na acht weken ook echt veranderingen bij jezelf gaan opmerken. Klachten kunnen verdwijnen, meer rust, geluk en zelfs toename van intelligentie. Hersenmassa neemt toe als je dagelijks mediteert (gebieden die toenemen: Insula, Brodman 9 en 10, Somatosensorische cortex) ~ Neuroreport 2005

De gemiddelde westerling kan zich 4 minuten continue concentreren. Door middel van training zoals meditatie is dit te verhogen. Mediteren is als het trainen van spieren. In plaats van spieren train je het neurale netwerk.

Deze training wordt met een 9,1 gemiddeld beoordeeld!

Steeds meer mensen willen leren mediteren. Maar waar ga je naartoe als je meditatie wilt beoefenen? Hoe weet je welke leraar je moet hebben? Wat is een goede methode?
Als je je herkent in deze vragen dan is deze workshop voor jou! De kennis die ik de laatste 20 jaar heb opgedaan op dit vlak wil ik graag met je delen in deze workshop.

Leave your front door and your back door open, let thoughts come and go. Just don’t serve them tea!
Leer hoe het echt moet, hoe het werkt en verhoog je welbevinden!

Gegevens

Datum:
29 juni 2018
Tijd:
10:30 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 89,-
Aantal deelnemers:
max. 16 deelnemers
Inclusief:
lichte bio lunch