AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Massagecursus met Rebalancingtechnieken

Massagecursus met Rebalancingtechnieken

3 september 2019 - 19:30 tot 22:30

Aanraken en aangeraakt worden. Het brengt je in contact met je lichaam en alles wat daarin leeft. IntuÏtief kan iedereen aanraken, masseren.
In deze 11 avonden leer je een volledige ontspanningsmassage te geven zonder dat het je inspanning kost, met vaardige handen en met respect voor jezelf en de ander.

Massage
Massage ontspant lichaam en geest. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Er ontvouwt zich meer en meer. Je ontwikkelt het vermogen om de gevoelde ervaring in je lichaam op te merken en toe te staan waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Massage koestert en zorgt ook voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Voor wie
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.

Wat leer je?
In de basiscursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Het is een heel fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en zachte massage.

Je leert te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden ook ruim aandacht aan de kunst van het ontvangen van de massage.

De cursus wordt gegeven door Rebalancers Emilliën Blaauw en Manja Beerens met assistente(s).
Op dinsdagavond 3 sept kun je komen proeven. Kennis maken met de Rebalancingaanraking en met ons, Emillïën en Manja.

Gegevens

Datum:
3 september 2019
Tijd:
19:30 tot 22:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Manja Beerens
Telefoon
06-50688742
E-mail
praktijkmarea@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 450,-
Data:
3 sept proefavond, 17, 24 sept, 1, 8, 22 ,29 okt, 5, 12, 19 en 26 nov 2019
Aantal deelnemers:
max. 16 deelnemers
Inclusief:
In het begin van de cursus ontvang je een cursusmap en een flesje massageolie, aan het einde een certificaat van deelname