Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Mandala Workshop De Flower of Life

24 juni 2017 - 10:00 tot 16:00

De Heilige Geometrie in beeld

De Flower of Life is een energetisch geometrische vorm. Sterker nog, het is de basis van en is één met de hele Heilige Geometrie en de schepping, de creatie van alles hier op Aarde en de Aarde zelf. Het behoort tot de oersymboliek van de mens. Alleen al door het tekenen van deze bloem neem je de energetische kracht van deze geometrische vorm in je op en ervaar je de zuiverende en revitaliserende werking van de Flower of Life.

De dag bestaat uit een visualisatie, het bekrachtigen van je intentie en het technisch opzetten van de geometrische vorm van de Flower of Life waarna je deze naar eigen inzicht en intuitie mag inkleuren met kleurpotlood, verf, krijt……….. dat wat jij fijn vindt om te gebruiken en je kiest het formaat wat bij je past. We werken op kwalitatief mooi en sterk papier.

Gegevens

Datum:
24 juni 2017
Tijd:
10:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,- (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP'rs)5,- (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP'rs)
Inclusief:
materiaal