Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Magie van vrouwelijke seksualiteit

5 februari 2022 - 10:00 tot 18:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 6 februari 2022 at 10:00

We nemen plaats in de cirkel en stemmen ons af, op onszelf, onze lichamen, onze aanwezigheid, op de cirkel en ook op het grote bewustzijn, op het collectief en het kosmisch bewustzijn. We delen, we mediteren, we bidden we, we zingen, dansen en drummen, we doen rituelen en verschillende oefeningen. Allemaal gericht op het openen van onze lichamen als kanaal, we nemen de tijd om te zakken, om te landen, om werkelijk aan te komen in de diepte van onze vrouwelijke lichamen en we blijven er bij als dat niet lukt, iedere bevriezing, iedere blokkade is welkom.

We steunen elkaar door onze aanwezigheid, we oefenen in de rol van ‘Space Holders’ oordeel-loos aanwezig zijn, zijn met wat is, niets doen, niets maken maar zitten en zijn. Dat is de grote uitdaging voor ons vrouwen in deze tijd.

En verder genieten we en vieren we!

Want vrouwen!

Wat een cadeau om met jullie in de cirkel te mogen zitten!

 

Gegevens

Datum:
5 februari 2022
Tijd:
10:00 tot 18:00

Docent

Sifra Nooter
Telefoon:
06-52004389
E-mail:
mailvoorsifra@gmail.com
Site:
www.magievanseksualiteit.nl

Overige informatie

Kosten:
220,-
Data:
4 en 5 februari
Aantal deelnemers:
in overleg
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.