Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Open Dag 2023

10 september - 11:00 tot 17:00

OPEN DAG programma:

Zondag 10 september is er weer een Open Dag bij De Verbindende Factor.

Je kunt workshops volgen, kennismaken met de mensen die hier werken en er zijn kraampjes met mooie producten. Met mooi weer zijn er kleine zitjes buiten. Er is koffie, thee en lekkers.

Loop gerust binnen

IN HET ATELIER:

Vera Spiero- Beyoniful en Atelier Veer

In Vera haar winkeltje vind je vele van haar creaties. Zoals haar inmiddels wel bekende yoni-godinnen hangers. Maar ook nieuwer werk als sieraden van de vrouwenlijn, systemisch zilverwerk, smudgeschaaltjes, udu’s, oceandrums en chakra altaardoeken en kaarten.
Daarnaast is zij er voor al je vragen over de verschillende workshops die ze geeft, of om gewoon alvast even kennis te maken.

Carla Verhoeven – ‘Oesterschelpen veranderen in mooie persoonlijke parels’

Carla is tijdens de open dag in het atelier met haar prachtige oesterschelpen. Ze zijn te koop en ze zal een aantal mooie voorbeelden laten zien en het maakproces in alle stappen uitleggen. Hierbij gebruikt ze afbeeldingen van papieren servetten die ze verwerkt in de schelpen.

Soms heb je afbeeldingen van vogeltjes, vlinders of bloemen die je doen denken aan geliefden die zijn overleden en maak je een persoonlijke oesterschelp maar je kunt de mooie oesterschelp ook gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in te leggen.

Op 5 november geeft Carla hier een gezellige en ontspannende dagworkshop waar je 5 voorbewerkte oesterschelpen en 1 jacobsschelp krijgt om te gaan bewerken.

Veerle Phara – ‘Tempels van de Zwarte Zon’ 

Veerle Phara is medicijnvrouw, coach, hoedster van de aarde, het vuur, zweethutten en temazcales, hoedster van rituelen en inwijdingen. Haar missie: heling en transformatie van vrouwelijke energie.
Tijdens deze Open Dag van De Verbindende Factor verkoopt ze haar boeken en geeft ze info over haar healings, rituelen, initiaties en ceremonies.
Wise Playful Woman. Shape Shifting. Sleutels naar waarachtig en authentiek Vrouw Zijn, naar het herinneren en integreren van onze oerkracht en vreugde.

haar nieuwste release in september 2023: Tempels van de Zwarte Zon.
Herinneren, Bevrijden & Bekrachtigen van Vrouwelijke

  

Katja en Tessa Froling – ‘She for life’

Katja en Tessa laten je graag kennismaken met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van She for Life. De pure verzorgingslijn bestaat uit een biologische Shea Butter, Koudgeperste Jojoba Olie en Frambozenpitolie. Ook kun je bij Katja terecht voor al jouw vragen rondom de zwangerschap en geboorte, als ervaren Doula deelt ze graag haar kennis. Daarnaast vertellen ze graag meer over de aankomende Reiki workshop en lezingen van Arjen Pasma en Ellen Bulder.

 

Doneer en help Floor weer op de been – Crowdfunding voor Floor

Tijdens de Open Dag geef ik ruimte en aandacht aan de crowdfunding die ik samen met Veerle van der Linden, Katrien Fornoville, Annemieke Sabel heb opgezet voor onze vriendin Floor van Beuningen met MS.

Er is geld nodig voor twee baanbrekende therapieën die niet vergoed worden door de zorgverzekering. De Crowdfunding heeft in een korte tijd al meer dan 6000 euro opgebracht, het streefbedrag is 25.000 euro. Kom kennismaken met ons, we vertellen je er graag over.

Wonder boven Wonder – Familieopstellingen

Henriette en ik zijn aanwezig voor Wonder boven Wonder en vertellen je graag over ons mooie werk, De Leerweg, Opschonen Vaderlijnen en Moederlijnen, Systemisch Vrouwenwerk, Prénatale Opstellingen onze Zomerretraite op L’Huis Préau.

En ik…ik vertel je graag over mijn plek, het huren van ruimtes voor workshops, trainingen en sessies en natuurlijk mijn kunstzinnige workshops en trainingen die ik zelf geef in het Atelier. zoals ‘Je Vleugels Uitslaan’, de 6 daagse ‘Uit de Verf Komen’, de 6 daagse ‘Een Leven met Verfe’, ‘Picasso & Het Innerlijk Huwelijk’, Levenslijn- ‘Parels op je Pad’, ‘Hundertwasser & The Magic Child’ en mijn online cursussen ‘Een Reis door de Chakra’s’ en Numerologisch tekenen ‘Getal in Beeld’.

DE PRAKTIJKRUIMTE – Praktijk de Iris met Maaike van der Eijnden
Van 12.00u – 15.00u
Coaching en Reiki
Kom jij ontspannen en ervaren wat Reiki met je doet?
Reiki is het ontvangen, benutten en doorgeven van energie door middel van handoplegging. Het lost blokkades op in je lichaam en geest en brengt je weer in balans.
Maaike is aanwezig in de praktijkruimtes en zij geeft je een korte Reiki behandeling die afgestemd is op jou, zodat je kan ervaren wat Reiki voor je kan doen.
Naast het geven van Reiki behandelingen, is Maaike coach voor jongvolwassenen en vertelt zij je er graag meer over.
Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Maaike: maaike.vd.eijnden@hotmail.com

 

KORTE WORKSHOPS in de bovenruimte:

In de groepsruimte boven kan je een vijftal korte workshops kosteloos volgen om kennis te maken met de docent/trainer en het aanbod.

11.00 – 11.45 uur:

Rebekka Kuijten – Woorden voelen

“Onthoud deze twee dingen in het leven:
let op je gedachten als je alleen bent en
let op je woorden als je met anderen bent.”

Toen ik de term ‘geweldloze communicatie’ voor het eerst hoorde, vond ik het maar raar. Ik dacht: ‘Dat zal bij mij wel meevallen, want ik bedoel het goed en ben meestal wel lief en aardig.’ Toch viel er heel wat te leren. En nog steeds!

Wat doen we dan vaak onbewust? Kijk eens naar de 4 D’s van geweld:

  • Diagnosis (oordeel): ‘Mijn baas geeft slecht leiding’.
  • Denial of responsibility (ontkennen van verantwoordelijkheid): ‘Ik kan hier niets aan doen’.
  • Demand (eis): ‘Je moet op tijd komen’.
  • Deserve (verdienen van straf of beloning): ‘Eigen schuld, dikke bult’.

Tijdens de korte workshop ervaren we wat gedachten en woorden met ons doen. En natuurlijk geven we daar vervolgens een positieve draai aan. Hoe kan het anders?

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Rebekka: rebekka@totemkracht.nl

———————————————————-

12.00 – 12.45 uur:

Simone van de Wouw en Erik Soors – Praktijk Sier
Tijdens de open dag organiseren Simone en Erik een geleide klankmeditatie waarbij gebruik wordt gemaakt van Sjamanistische klanken zoals o.a. klankschalen, drums en ratels.
Laat je verrassen door de ontspannende klanken en wie weet willen de klanken je wel iets vertellen.
Erik en Simone organiseren vooral ceremonies en klankmeditaties maar je kunt ook terecht voor coaching. Laat je leiden door de klanken en kom kennismaken!

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Simone: praktijksier@gmail.com

———————————————————–

13.00 – 13.45 uur:

Iris Wiesner Lang – ‘Schrijvend en zingend terug naar je kracht’

Als zangeres neem ik je mee naar de verborgen schatten van je eigen stem, je adem, je levenskracht en je vreugde, die in ieder van ons aanwezig is.
Schrijvend en met woorden spelend creëren we samen een diepe toegang naar je wijsheid, die je naar de kern van jezelf leid en het beste van jezelf laat manifesteren.

Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen over hoe ik werk en welke workshops ik geef – ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Iris: irida.iris@gmail.com

———————————————————–

14.00 – 14.45 uur:

Ans van Summeren – Tzolkin als kompas
De Maya Tzolkin kalender helpt je om je innerlijk kompas te herkennen en erkennen, zodat je bewust kunt kiezen voor de weg die past bij wie je werkelijk bent.
In deze korte workshop vertelt Ans je over de Maya Tzolkin kalender en ervaar je hoe je de dagenergie en je geboorte energie kunt inzetten als instrument voor zelfinzicht.
Je krijgt praktische handvatten om dichter bij jezelf te komen en wordt je bewuster van jouw potentieel en dat van anderen.
Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Ans: info@ansvansummeren.nl

—————————————————————————————————-

15.00 – 15.45 uur:

Hans van der Linde – Ademreis ByHans

Ik ga mee op reis en neem mee…mijn adem.
Tijdens de reis gaan we verbonden ademhalen, begeleidt door mooie filmmuziek.
Je maakt op diep niveau verbinding met je eigen lichaam.
Adem & Voel
Welke film speelt zich af in jou?

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Hans: hvdlinde@icloud.com

—————————————————————————————————-

16.00 – 16.45 uur:

Hanneke van den Bosch– Mindful Yoga
Mindful yoga is ontspannend en voor iedereen. Het is een milde vorm van yoga (maar niet minder krachtig). We beginnen liggend om te “landen” op de mat. Daarna volgen zachte bewegingen. Dat zijn zowel yin-houdingen als meer vloeiende hatha-bewegingen. Ik nodig je daarbij uit om te voelen en in het hier en nu te komen. Dat is dan ook het mindful aspect aan de yoga. We sluiten altijd weer liggend af.

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je je vooraf aanmelden bij Hanneke: H_vandenbosch@yahoo.com

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
11:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Vrije toegang en kosteloos workshops volgen