Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Lustrum – Open Dag

12 september 2021 - 11:00 tot 16:00

OPEN DAG programma:
Volgende week zondag is hier weer een Open Dag, deze keer met een Lustrum randje. 5 jaar alweer, een ‘houten’ jubileum…👑 💚
Je kunt workshops volgen, kennismaken met de mensen die hier werken en er zijn kraampjes met mooie producten. Met mooi weer zijn er kleine zitjes buiten. Er is koffie, thee en lekkers.
Loop gerust binnen 😀
IN HET ATELIER:
Liesje Thienpont-Smit laat je kennis maken met de geuren en kleuren van Lysel Art
Een tafel vol geuren in de vorm van zepen en roomsprays gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, verrijkt met de kwalitatieve biologische etherische olie van Farfalla (Zwitserland). En kleuren in de vorm van wenskaarten, altaarkaarten, artprints en handgemaakte hangers.
Liesje neemt je graag mee in haar geuren- en kleurenwereld!
Vera Veer geeft uitleg en informatie over haar workshops ‘Oceandrums’, ‘Udu’s’, ‘Touchdrawing’ en haar ‘Jonge Vrouwencirkel’. En natuurlijk kun je ook haar ‘Yoni Godinnen hangers’ en Smudge-schaaltjes bewonderen en kopen.
Marinet Antonides-Frishert en Suzanne Diks bemannen een ‘Viltwerk tafel’ waar ze hun prachtige vilten poppen en godinnen verkopen, de kleine tere engeltjes van Marcelle Niland zijn ook te bewonderen en te koop.
Brigitte Peeters en Rian Hermes zijn aanwezig om je wat meer te vertellen over het 3-Luik voor moeders ene dochter wat ze gaan geven.
Henriëtte Thijssen-Ewals en Miriam Zwaga vertellen je graag over hun werk voor Wonder boven Wonder Systemisch Vrouwenwerk en familieopstellingen.
En ik…ik vertel je graag over mijn plek, het huren van ruimtes voor workshops, trainingen en sessies en natuurlijk de kunstzinnige workshops en trainingen die ik geef in het Atelier.
IN DE PRAKTIJKRUIMTE:
Mireilla de Vries kan je begeleiden om antwoord te vinden op levensvragen, zingeving, ontdekken wat spiritualiteit nu eigenlijk is en hoe het jouw leven kan verrijken en optimaliseren als je daarin op onderzoek uit gaat samen met Mireilla als jouw gids.
Brigitte Peeters kan je helpen weer helder zicht te krijgen op je ‘binnenwereld’ om van daaruit steeds dichter bij dit unieke stukje van jou te komen. M.b.v. systemische werkvormen, visualisaties en met de hulp van kristallen, klank/muziek en lichaamsbewustzijn kan dit proces worden omgekeerd
KORTE WORKSHOPS :
In de groepsruimte boven kan je een vijftal korte workshops kosteloos volgen om kennis te maken met de docent/trainer en het aanbod.
11.00 – 11.45 uur:
Theo Bongers geeft een korte workshop Leef je Human Design in de dagelijkse leven.
Wil je kennismaken met Human Design en ben je geïnteresseerd in mijn programma? Kom dan ‘proeven’ tijdens zijn korte workshop of ontmoet Theo in het atelier gedurende de dag.
Human Design geeft je inzicht in hoe jouw energie ‘werkt’ op een natuurlijke manier. Hij vertelt je met plezier alles over jouw Design, jouw ‘handleiding’ van het leven. Maak kennis met een nieuwe manier om meer jezelf te kunnen zijn.
Tijdens de open dag kun je eveneens zijn boek bekijken of aanschaffen. ‘Leef Je Unieke Design’, als waardevol praktijkboek over Human Design.
Info, aanmelden en inschrijven bij Theo
———————————————————-
12.00 – 12.45 uur:
Mirjam Diane geeft een korte workshop voor vrouwen over Seksualiteit en Spiritualiteit,
over herverbinding, priesteresschap en het hoeden van de heilige ruimte voor heling. Proeven aan de jaartrainingen die zij geef bij De Verbindende Factor. Priestess Life, Verdiepingsjaar en Soul of Sex. Gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen.
Aanmelden en inschrijven bij Mirjam Diane
———————————————————–
13.00 – 13.45 uur:
Ans van Summeren geeft een korte workshop over ‘Jezelf zijn’ – persoonlijke ontwikkeling als voedsel voor de ziel. Het hoeft per slot geen zware kost te zijn.
De Tzolkin Maya kalender brengt je in contact met je eigen wijsheid en SoulCollage® laat zien wat in je leeft. Ben jij nieuwsgierig naar jezelf dan ontmoet Ans je graag. Ze laat je kennismaken met deze twee licht verteerbare werkvormen die je helpen om een volgende stap te zetten op je levenspad.
Aanmelden en inschrijven bij Ans
———————————————————–
14.00 – 14.45 uur:
Tom Kraaijeveld, neemt je mee in een korte sessie van zijn ‘Ruimte van Liefde’
Met mijn klanken neemt hij je mee naar binnen. Hij brengt je diep in contact met je eigen trilling, zodat je deze kan ervaren in zijn puurste vorm. In deze korte tijd gaan we met veel plezier, liefde en respect de diepte in. Zo kan dat wat nooit de ruimte heeft gekregen ruimte krijgen en kan jij met een frisse blik de wereld in stappen. Een volledig heldere spiegel toont jou je schoonheid en alles wat je er van weerhoudt deze te leven.
Aanmelden en inschrijven bij Tom Kraaijeveld,
—————————————————————————————————-
15.00 – 15.45 uur:
Peter Oostelbos en @GwylanScheeren laten je in een korte workshop kennis maken met de training ‘Leer je depressie kennen’. Deze training is bedoeld voor mensen met een depressie.
Als doorgewinterde ervaringsdeskundige heeft Peter de training ontwikkeld. Hij vertelt je over het doel en de opzet van de training. Welke onderwerpen er aan bod komen en wat we doen.
Enkele korte oefeningen en opdrachten, die in de training uitgebreid aan bod komen, geven je een indruk van wat je kunt verwachten. En dat is fijn want dan kun jij ervaren of deze manier van werken aansluit bij jouw behoeftes.
Minstens zo belangrijk: je maakt kennis met Peter en Gwylan, trainer en assistent-trainer-in-opleiding. Vanuit hun hart verbinden zij zich met jou waarmee zij het beste uit hunszelf naar boven halen om jou te geven wat je nodig hebt.
Aanmelden en inschrijven bij Peter Oostelbos

Gegevens

Datum:
12 september 2021
Tijd:
11:00 tot 16:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.