Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Lotgenoten groep mannen met een misbruikverleden

Lotgenoten groep mannen met een misbruikverleden

28 maart 2019 - 19:00 tot 22:00

Lotgenoten groep mannen met misbruikverleden

In deze (besloten) groep is er ruimte voor delen en verwerken over de vele items die er spelen zoals:

-het geheim
-relaties
-jezelf kwijt zijn (geraakt)
-identiteitsvraagstukken
-vraagstukken omtrent geaardheid
-relatie met de dader
-de dader in jou
-verstoorde agressie-regulatie
-dissociatieverschijnselen – PTSS
-seksuele problemen
-schuld en schaamte

We komen hierbij maandelijks samen om te delen en te helen en het taboe te doorbreken en de groep gebruiken om te leren van elkaar. Met elkaar willen we bereiken dat, ieder voor zich, zichzelf weer terugvind. Zijn eigen nee weer leert voelen en uitspreken en uit de onmacht en hopeloosheid komt die zo vaak gevoeld wordt. Grip krijgen op wat je is overkomen is daarbij essentieel. Het gevoel dat jij in control bent, dat is waar we samen aan werken. Het verleden kan niet ongedaan worden gemaakt; maar wat wel kan veranderen is hoe je er nu mee om kunt gaan.

Dat doen we door te delen, uitspreken van je diepste gevoelens en zien dat je daarmee welkom wordt geheten. Maar ook met specifieke ervaringsgerichte oefeningen die helpen om je weerbaarder en helderder te maken. Daarbij  hebben we elkaar nodig. Als steun en spiegels. In deze groep gaan we voor kwetsbaarheid, openheid en oordeelloosheid.

En daar is moed voor nodig, maar er is niets wat moet.

Dit betreft een gesloten groep; inmiddels is er een tweede groep in oprichting. Voor info daarvoor mail naar info@craftingpeople.nlof bel 06 51901985

 

Gegevens

Datum:
28 maart 2019
Tijd:
19:00 tot 22:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent