Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Living Your Design Workshopdag

Living Your Design Workshopdag

16 december 2022 - 10:00 tot 17:30

Deze workshopdag Living Your Design gaat in op de belangrijkste onderwerpen in Human Design. In de workshop kun je ervaringen delen met mede cursisten waardoor het gaat leven en praktischer wordt.

De workshop is bedoeld als praktijkdag voor deelnemers van de Online Training maar kan ook gevolgd worden door “geoefende” Human Design practicerenden. Heb je bijvoorbeeld eerder een Human Design reading gedaan of een cursus dan ben je welkom om aan te schuiven.

Deze workshop heeft een praktisch en speels karakter. We gaan oefenen met een aantal onderdelen uit de Living Your Design training. Daarbij werken we in kleine groepjes of samen. Ik maak eveneens gebruik van een grote vloermat waarop je Human Design zichtbaar gemaakt wordt.

Deze dag levert je nieuwe inzichten op. Jouw persoonlijke Human Design chart gaat meer leven en je kunt herkennen hoe jouw unieke energie tot uiting komt. Ook herken je waar jouw unieke kracht ligt waardoor je nog meer mag excelleren.

We zijn met maximaal 8 personen waardoor en veel aandacht is voor jouw vragen.

Theo Bongers is Human Design coach en trainer. Hij geeft naast online Living Your Design training en coaching ook persoonlijke dag- en jaartrajecten.

Aanmelden bij Theo: info@coachingmetcompassie.nl

Gegevens

Datum:
16 december 2022
Tijd:
10:00 tot 17:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
€110,- (gratis voor deelnemers aan de online training)
Data:
19 okt en 9 nov 2022
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Thee/koffie inbegrepen. Lunch is Potluck