Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Lingam Love Rituals

10 december - 10:00 tot 17:00

Deze dag voor vrouwen nodigt uit om op een diepere laag te verbinden met de wijsheid, de schoonheid en de magie van de lingam. Je leert over de anatomie van genot en plezier van de penis van je lover, we oefenen massage en release technieken en liefdevolle rituelen om het mannelijke in ons en om ons heen lief te hebben en te eren.

De woorden Yoni (voor vulva) en Lingam (voor penis) stammen uit de tantra traditie. Veel mensen vinden het mooie fijne namen voor de geslachtsdelen. Tijdens de workshopdagen Yin Yoni Tempel (24 sept) en Lingam Love Rituals (10 juni) staan de vulva en de penis een dag lang centraal. Leer je alles over de anatomie van genot en plezier, (zelf-)massage en pelvic release en hoe je jouw yoni, de yoni en/of de lingam van je lover op nog meer manieren kunt aanraken. Meld je je aan voor beide workshopdagen dan krijg je korting en betaal je in totaal 240,- euro

Mirjam Diane is somatisch seksuoloog/seksuologisch lichaamswerker en verbindt menselijke seksualiteit op een holistische manier met een aardse, belichaamde vorm van spiritualiteit.

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Mirjam Diane
Telefoon:
06-40677467
E-mail:
mirjamdiane@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
130,-
Aantal deelnemers:
alleen voor vrouwen
Inclusief:
Koffie, thee en materiaal