Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Liefdes Diner op Valentijnsdag

14 februari 2020 - 18:30 tot 22:00

Deze maand is het zover: Valentijn!

Op die dag organiseer ik een liefdesdiner. Dat wil niet zeggen dat je romantisch met iemand aan tafel moet (mag wel natuurlijk), maar eigenlijk bedoel ik eerder een liefde voor de dingen om ons heen. Voor dit diner laat ik me inspireren door de heerlijk verfijnde Japanse keuken; een keuken waarin ieder ingrediënt veel aandacht krijgt, de keuken van de sushi, en waar de schoonheid van de presentatie onmisbaar is. Dat is natuurlijk ook wel te verwachten van Japan, het land van de kersenbloesem, de geborduurde kraanvogels op kimono’s, geschilderde koikarpers die in draken transformeren… Je snapt het.

Je kunt je bij mij inschrijven, met één, twee, of meerderen. Stel dat je heel graag echt met z’n tweeën wilt zijn, kan ik dat natuurlijk regelen. Stuur mij een mailtje als je graag zou willen komen, met informatie over eventuele allergieën. Ik stuur je dan een factuurtje terug. Voor dit speciale diner vraag ik €27,50 per persoon (exclusief drankjes), ik zorg dat er allerlei lekkere bio-drankjes aanwezig zijn! (Je kunt tegenwoordig bij mij pinnen om je drankjes af te rekenen.)

Inloop is vanaf 18:30.

Liefs, en misschien tot 14 februari!

Gegevens

Datum:
14 februari 2020
Tijd:
18:30 tot 22:00

Docent

Pleun Moons
Telefoon:
0624749733
E-mail:
info@pleunmoons.com
Site:
www.pleunmoons.com

Overige informatie

Kosten:
27,50 (exl. drankjes)
Aantal deelnemers:
max 20 deelnemers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.