Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Licht op je Verlangen – Tovervloed in de Lente

23 april 2020 - 10:00 tot 17:30

Eén van de pijlers van een succesvolle onderneming, een stromende relatie en een Tovervloedig leven is je verlangen bloedserieus nemen.

We hebben zo vaak gehoord dat je verlangens er niet toe doen dat we ze vaak diep verstopt hebben. Je hebt geleerd er niet naar te luisteren, er net naast te leven…of om je verlangen te parkeren omdat ‘het’ toch niet kan.

Maar als het goed is, blijft je verlangen fluisteren en duwen. In de vorm van ideeën die maar aan blijven kloppen, in gevoelens die je zo graag wil ervaren en in de steeds sterkere kriebel in je onderbuik. Verlangen wil de ruimte, roept je, wil je meenemen naar jouw bestemming, wil jou jouw plek in laten nemen die er eigenlijk altijd al was.

Kijk naar de natuur in de lente. De natuur barst van het verlangen, van nieuw leven, van bloesems die voluit hun pracht laten zien. Natuur die de liefde bedrijft: een orgastische uitbarsting van lust en leven. Daar gaat verlangen over.

Net zoals het zaadje dat als plantje boven de grond komt zich richt naar de zon om te groeien, hoef jij jouw verlangen alleen maar te volgen. Creëren start met ruimte geven aan jouw verlangen. Er een licht op te schijnen waardoor je verlangen gevoed wordt en geboren mag worden. Niks niet hard werken, zichtbaar worden en ploeteren; maar trouw zijn aan jouw verlangen en dit pad stapje voor stapje te volgen.

Surf mee op de energie van de lente en laat jouw verlangen geboren worden.

Voor wie?

  • voor mensen die een sterk verlangen hebben en dit jaar hun verlangen willen creëren en manifesteren.
  • voor mensen die nog geen beeld hebben van hun verlangen en zo graag contact hier mee willen krijgen.
  • voor mannen en vrouwen die meer in het ritme van de seizoenen willen leven en de energie van de lente willen benutten om vanzelfsprekend te creëren.

Voor ondernemers en geen ondernemers die in de energie van de lente willen creëren en spelen en ervaren dat dit de sleutel is naar een Tovervloedig leven.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Dag van Tovervloed haal jij vanuit je ziel en wezen de sleutel naar je verlangen op. Je staat stil bij jouw verlangen op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Je leert licht te schijnen op je verlangen en de lol van jouw verlangen de ruimte geven. Je leert spelen vanuit je verlangen.

Je creëert een pad voor jezelf waarop je jouw roeping hoort en het verlangen als kompas werkt naar jouw bestemming.

Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, systemische opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door krachtdieren, spelende innerlijke kinderen, gidsen, voorouders in verschillende dimensies. 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
23 april 2020
Tijd:
10:00 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
145,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Verblijfskosten, koffie, thee, lunch is potluck

Reacties zijn gesloten.