Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Lezing over Het Kennis Boek.

21 oktober 2021 - 19:30 tot 21:30

Het Kennis Boek is een kosmisch boek. Het Boek verenigt alle religies, zienswijzen en filosofieën die er tot dit moment zijn. Daarnaast geeft het informatie die onze planeet nog niet kent.
Het Kennis Boek is een geschenk aan de hele mensheid om wakker te worden. De frequentie die op de tekst is geladen begeleidt ons naar een bewustzijn van universele eenheid, waar de wereld nu zo’n behoefte aan heeft.
Het boek is als een gids die ons uitnodigt over een drempel te stappen naar ons ware zelf en onze verantwoordelijkheid t.a.v. de gehele schepping.
Dus ook als je denkt: dit weet ik allemaal al, kom dan toch naar de lezing om te ervaren of dit boek die waarheid in jou activeert.
Het gaat hier om een volgende stap in onze ontwikkeling.
Ik vertel ook over het Bloemprogramma dat in verschillende plaatsen, waaronder Beek en Donk, plaatsvindt en wat je verder met het boek kunt doen.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
19:30 tot 21:30

Docent

Fennie Soppe
Telefoon:
06 53753040
E-mail:
fenniesoppe@gmail.com

Overige informatie

Kosten:
Geen
Aantal deelnemers:
maximal 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.