Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Lezing “Jouw lichaam vertelt een verhaal” Germaanse Geneeskunde

13 april - 19:00 tot 22:00

Ons lichaam reageert in 2 fases; een stressfase om ons te helpen en een genezingsfase om de stress weer af te bouwen. Pijn en ziekte zit veelal in de genezingsfase! Hoe we denken is voor een groot deel bepaald door onze cultuur, maar ons lichaam reageert altijd biologisch.

Tijdens elk (groot of klein) trauma past ons lichaam zich aan om hiermee om te kunnen gaan. Hoe dit zit vertellen we deze avond tijdens deze interactieve lezing. Waarom worden we ziek, waarom duurt het soms zo lang, wat kan je doen om inzicht in je verhaal van de ziekte te krijgen en patronen te doorbreken?

Alles wat jij, je ouders en voorouders niet konden verwerken, leef je vaak in algoritmische patronen. Deze zijn terug te vinden in je levensblauwdruk, familiestamboom en persoonlijke tijdlijn.
Je krijgt deze avond een stukje basiskennis van de Germaanse Geneeskunde en we nemen ruimte voor persoonlijke vragen.

De 4 daagse training start op 21 september, hier bij De Verbindende Factor

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
19:00 tot 22:00

Docent

Loes Dams en Geertje Baltussen
Telefoon:
Loes : 06-54743745 en Geertje : 06-5114809
E-mail:
Loes : loesdams@gmail.com
Site:
Loes : www.hallohart.nl

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
open
Inclusief:
Koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.