Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Lezing ‘De HEELWEEK’

24 mei 2018 - 19:30 tot 21:30

Bij de lancering van een nieuw boek hoort een boekpresentatie en daar wil ik jou heel graag voor uitnodigen!

Tijdens de presenaties vertel ik je graag meer over mijn boek. Zo gaat het onder andere over het ontstaan van het boek en ook vertel ik je wat je als lezer kan verwachten. Daarnaast doen we ook een aantal oefeningen uit het boek zodat je nog beter weet wat je van de HEELWEEK kan verwachten.

Over het boek
Het praktische en toegankelijke geschreven boek de HEELWEEK geeft je een blauwdruk voor een leven in balans. Het is een effectieve, eenvoudig toe te passen methode die je inspireert om er je eigen formule van te maken. Die je laat voelen, focus geeft en je leert de regie te nemen over je eigen leven. In de HEELweek worden zeven thema’s met bijbehorende oefeningen besproken. Zo word je als lezer begeleid in het vinden van rust, mentale kracht, de interactie met anderen, bewuster eten, vitaal en gezond blijven en omgaan met de digitale wereld.

Gegevens

Datum:
24 mei 2018
Tijd:
19:30 tot 21:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
gratis
Inclusief:
Mogelijkheden tot kopen boek: HEELWEEK

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.