AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Leporello – jouw vonk van licht

22 december 2020 - 10:00 tot 17:00

Ooit ergens in voorbije tijd was er een goddelijke vonk die ontsprong uit de oerbron, een trilling die iets in beweging zette, wat opnieuw iets in beweging zette, en een eindeloos nieuw teweeg bracht.
Een goddelijke vonk van licht, die steeds verder verdicht in stoffelijke vorm op aarde kwam.

Je beweegt je deze dag kunstzinnig door je innerlijke landschap. Op deze donkerste dag van het jaar verbinden we ons met ons zielenlicht. Een zuivere vonk vanuit de oerbron.
We werken met pure aardepigmenten wat je terugbrengt naar jouw bron, de bron van de aarde of misschien wel de bron van het universum. We schilderen met pigmenten en parafine in licht en donker, tegenstellingen en verbindingen. Laag over laag en ook weer weghalend. Als een continue doorgaande weg van ontstaan en vergankelijkheid.
Het innerlijke landschap wat ontstaat en oneindig doorgaat. Wat geen moment vastligt. Jouw goddelijke vonk van licht welke zichtbaar wordt.
Het zou ook zomaar kunnen dat wat je deze dag creëert, nog lang niet af is, maar simpelweg het begin van iets nieuws.

We werken deze dag in de vorm van een leporello, dit is een harmonicaboekje, wat eigenlijk eindeloos door zou kunnen gaan. Het begin zou ook het einde kunnen zijn, en alle losse pagina’s samen vormen ook weer een geheel.

Gegevens

Datum:
22 december 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
89,-
Inclusief:
alle materialen en een uitgebreide lunch