Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Leporello – Het wetende veld in beeld

Leporello – Het wetende veld in beeld

18 februari 2022 - 10:00 tot 16:00

Ooit ergens in voorbije tijd was er een goddelijke vonk die ontsprong uit de oerbron, een trilling die iets in beweging zette, wat opnieuw iets in beweging zette, en een eindeloos nieuw teweeg bracht.
Een goddelijke vonk van licht, die steeds verder verdicht in stoffelijke vorm op aarde kwam.

Je beweegt je deze dagen kunstzinnig door je innerlijke landschap, het veld wat grootser is dan je dagelijkse bewustzijn. Vanuit jouw goddelijke vonk, je zielenlicht en je zielenweten breng je in beeld wat zichtbaar wil worden. Welk verhaal vertelt jouw wetende veld? Dit is niet iets wat je kunt bedenken maar wat gaandeweg tot uiting komt.

We werken met pure aardepigmenten welke je terugbrengen naar jouw bron, de bron van de aarde of misschien wel de bron van het universum. We schilderen met pigmenten en parafine in licht en donker, tegenstellingen en verbindingen. Laag over laag en ook weer weghalend. Als een continue doorgaande weg van ontstaan en vergankelijkheid.
Het wetende veld wat ontstaat en oneindig doorgaat. Wat geen moment vastligt. Jouw goddelijke vonk van licht welke zichtbaar wordt.
Het zou ook zomaar kunnen dat wat je in deze dagen creëert, nog lang niet af is, maar simpelweg het begin van iets nieuws.

We werken deze twee dagen in de vorm van een leporello, dit is een harmonicaboekje, wat eigenlijk eindeloos door zou kunnen gaan. Het begin zou ook het einde kunnen zijn, en alle losse pagina’s samen vormen ook weer een geheel.

Gegevens

Datum:
18 februari 2022
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€189,-
Data:
18 en 19 februari
Inclusief:
alle materialen, koffie, thee, lekkers en een uitgebreide lunch

Reacties zijn gesloten.