Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kunstzinnige zomer 4-daagse – BinnensteBuiten

14 augustus 2018 - 10:00 tot 17:00

‘Toevluchtsoord voor ongerepte schoonheid’

 

Tijdens de zomervakantie stel ik mijn Atelier weer open voor vier opeenvolgende dagen met heerlijke kunstzinnige workshops. Ze zijn zowel los als complete serie te volgen.
We schilderen, we bouwen, we verscheuren, we offeren op en creëren weer.

‘BinnensteBuiten’ gaat over je binnen- en buitenwereld en hoe dat eruitziet. Wat laat je zien en wat (liever) niet. We maken met berkenhout een persoonlijk huis-altaartje waarop je je ‘binnenste’ en je ‘buitenste’ weergeeft. Hierbij gebruiken we collagemateriaal, verf, ecoline, lijm, inkt…….Het Altaartje kan met scharniertjes open en dicht gezet worden.

‘Behind the Eyes’ gaat over het innerlijk portret. Wat leeft er van binnen en wat durf je te laten zien. Met acrylverf gaan we laag over laag werken en op zoek naar ons innerlijk portret, wat en wie gaat er tevoorschijn komen?

Bij ‘Groots en Meeslepend’ gaan we aan de slag met materie-schilderen. We vermengen allerlei natuurlijke materialen met de verf en lijm. We werken met kwast en spatel op groot papier zowel liggend als staand.

‘Ongerepte Schoonheid’ gaat over onze vorm, vormkracht en ons lijf. We werken gezamenlijk groot op de grond en je gaat van daar uit je eigen lichaam en schoonheid levensgroot op papier zetten.

 

Dag 1, 14 augustus: BinnensteBuiten
Dag 2, 15 augustus: Behind the Eyes
Dag 3, 16 augustus: Groots en Meeslepend
Dag 4, 17 augustus: Ongerepte Schoonheid

Gegevens

Datum:
14 augustus 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
€80,- per dag, €275,- voor 4 dagen (incl BTW)
Data:
14, 15, 16, 17 augustus
Inclusief:
alle materialen, koffie, thee en wat lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.