Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Kundalini Yoga (1e les 8.30-9.45u en 2e les 10.00-11.15u)

30 maart - 08:30 tot 11:15

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

De kracht van het bewustzijn

Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Door een regelmatige beoefening van Kundalini yoga wordt je je bewust van je menszijn. Je gaat beter luisteren naar de stem van je hart en kan daardoor betere keuzes maken. Ook wordt je bewuster van je acties en de gevolgen van je eigen acties die je onderneemt.Door meer bewustzijn kun je beter communiceren vanuit het hier en nu.

Kundalini yoga werkt direct op zowel je zenuwstelsel als het klierensysteem, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart. Naast de lichamelijke effecten, van het rekken van de spieren, het versneld afvoeren van gifstoffen en diepe ontspanning, kan kundalini yoga inzicht geven in emotionele blokkades en angsten. Je wordt je bewuster van je acties en de gevolgen die je onderneemt.

Er worden op maandagochtend 2 lessen gegeven:

1e les van 8.30 – 9.45u

2e les van 10.00 – 11.15u

 

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
08:30 tot 11:15

Docent

Laura Nidhan
Telefoon:
06-29443695
E-mail:
laura@wellicht.nu
Website:
www.wellicht.nu

Overige informatie

Data:
wekelijks
Inclusief:
thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.