Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kundalini Yoga

14 oktober - 08:30 tot 09:45

|Terugkerend (Bekijk alle)

An event every week that begins at 08:30 on maandag, repeating until 1 januari 2020

An event every week that begins at 10:00 on maandag, repeating until 1 januari 2020

Wil jij je energiek en vrolijk voelen? Vind je jouw gezondheid en vitaliteit belangrijk? Zoek jij een manier om krachtig te worden?

Kom dan naar de lessen van Kundalini yoga. Deze vorm van yoga laat jouw (levens)energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en gelukkig gaat voelen!

Kundalini yoga is een van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het zet dè levensenergie die al in ons lichaam aanwezig is, in beweging.
Regelmatige beoefening van Kundalini Yoga houd je lichaam en geest flexibel en in balans. Het opent en ruimt op, versterkt je intuïtie en vergroot je levenslust. Je gaat er letterlijk lichter van leven!
Kundalini Yoga kenmerkt zich door dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, veel aandacht voor ademhaling en het gebruik van mantra’s.

Just as all rivers end up in the ocean, all yoga ends up raising the kundalini. What is the Kundalini? It is the creative potential of the human being.
                                                                                               ~ Yoga Bhajan

Iedereen kan meedoen! Jij bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen waardoor iedereen mee kan doen. En je hoeft er niet lenig voor te zijn.

Introductie-aanbieding Om een goed beeld en beleving van Kundalini Yoga te krijgen adviseer ik om meerdere lessen te volgen om te kijken of het bij je past. Daarom bied ik ter introductie een 5-lessen-kaart aan voor slechts € 39,-.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijden:
08:30 tot 09:45
10:00 tot 11:15

Docent

Laura Nidhan
Telefoon:
06-29443695
E-mail:
laura@creactiefeffect.nl
Website:
www.wellicht.nu

Overige informatie

Kosten:
€ 39,- voor een kennismakingskaart 5x/ €55,- voor 5 lessen/ €100,- voor 10 lessen/ 180,- voor 20 lessen
Data:
wekelijks

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.