Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kundalini Yoga & Kunst

29 december 2018 - 16:00 tot 21:00

BE THE SPARKLE met jouw eigen unieke kristal mandala.

Tijdens deze jaarlijkse terugkerende combi-workshop tussen Kundalini Yoga & Kunst hebben wij gezien dat er nog meer creatie, inspiratie en levensenergie er vrijkomt in Kunst na het beoefenen van Kundalini Yoga, meditatie en ontspanning.

Dit jaar gaan we werken in het thema LICHT & DONKER.
Rustig en zacht, geen uitbundige creaties, maar verbindingen leggen in een mandala. Diepte creëren vanuit jouw Levenslicht. Durf jij te gaan stralen?

De tijd van het jaar, eind december, nodigt ons uit om naar binnen te keren, af te ronden, tijd te nemen en ons Licht te laten schijnen in de donkere tijd.

Creeer jouw eigen Kristal-Mandala

Vanuit de Flower of Life maken we met twee heilige driehoeken (het mannelijke en vrouwelijke principe) een Zesster en in die ster laat een ieder zijn eigen licht breken door je kristal uniek zoals je bent in te kleuren. We werken op zwart papier, van donker naar licht met een bijzondere kleurtechniek.

We starten met een krachtige yoga les waarin rebirthing en jouw levenslicht centraal in staan.
Uiteraard verwennen Miriam en Laura je daarna met overheerlijke soep en hapjes aan een gezellig gedekte tafel, waarna we verder gaan in het atelier.

Een heerlijke uitgebreide avond waarin je kunt ontspannen & genieten en natuurlijk vieren we dit ook samen met een glaasje bubbels in onze hand.

 

Gegevens

Datum:
29 december 2018
Tijd:
16:00 tot 21:00

Docenten

Laura Copier
Telefoon:
06-29443695
E-mail:
laura@creactiefeffect.nl
Website:
www.creactiefeffect.nl
 
Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Website:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
materiaal, bubbles, soep en hapjes

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.