AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Kundalini yoga Kunst & Vliegwerk

30 december 2019 - 11:00 tot 16:00

Een jaarlijks terugkerende co-creatie van Laura Nidhan en Miriam Zwaga, een dag waarbij we Kundalini Yoga en kunstzinnig werken met elkaar verbinden.

Dit jaar met als titel ‘Kunst & Vliegwerk’ wat zoveel betekent als ‘op het laatste nippertje, al improviserend, alles uit de kast trekken om iets voor elkaar te krijgen’. Op het randje van 2019 maak je een eindsprint ! Persoonlijk, fysiek maar ook emotioneel en spiritueel. We stemmen samen af op het jaar 2019, wat heb jij gezien en meegemaakt? Wat wil jij absoluut nog doen in 2019, nog voor het jaar eindigt, wat ligt er nog op jou te wachten. Grijp deze bevrijdende kans om zichtbaar te worden in alles wat je in huis hebt.

Tijdens de Kundalini Yoga van Laura zal de flow van levensenergie geactiveerd worden. Met meer aarding en contact met je lichaam, gaan we daarna naar beneden het atelier in. Het Atelier van De Verbindende Factor waar al zo vaak ‘gevlogen’ is, mag jij je vleugels gaan uitslaan, levensgroot, vol in de verf, groots in beweging, vorm en kleur. Miriam begeleid je daarbij.

Tijdens de workshop zijn er tussendoor (h)eerlijke biologische/vegetarische hapjes van Pleun Moons (www.cecinestpasunecuisine.nl), en natuurlijk onze jaarlijkse bubbles, met en zonder. 

Gegevens

Datum:
30 december 2019
Tijd:
11:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docenten

Miriam Zwaga

Overige informatie

Kosten:
€ 125,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
super kwaliteit papier voor de vleugels, koffie, thee, bubbels en biologische/vegetrische hapjes