Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kundalini yoga Kunst & Vliegwerk

30 december 2019 - 11:00 tot 16:00

Een jaarlijks terugkerende co-creatie van Laura Nidhan en Miriam Zwaga, een dag waarbij we Kundalini Yoga en kunstzinnig werken met elkaar verbinden.

Dit jaar met als titel ‘Kunst & Vliegwerk’ wat zoveel betekent als ‘op het laatste nippertje, al improviserend, alles uit de kast trekken om iets voor elkaar te krijgen’. Op het randje van 2019 maak je een eindsprint ! Persoonlijk, fysiek maar ook emotioneel en spiritueel. We stemmen samen af op het jaar 2019, wat heb jij gezien en meegemaakt? Wat wil jij absoluut nog doen in 2019, nog voor het jaar eindigt, wat ligt er nog op jou te wachten. Grijp deze bevrijdende kans om zichtbaar te worden in alles wat je in huis hebt.

Tijdens de Kundalini Yoga van Laura zal de flow van levensenergie geactiveerd worden. Met meer aarding en contact met je lichaam, gaan we daarna naar beneden het atelier in. Het Atelier van De Verbindende Factor waar al zo vaak ‘gevlogen’ is, mag jij je vleugels gaan uitslaan, levensgroot, vol in de verf, groots in beweging, vorm en kleur. Miriam begeleid je daarbij.

Tijdens de workshop zijn er tussendoor (h)eerlijke biologische/vegetarische hapjes van Pleun Moons (www.cecinestpasunecuisine.nl), en natuurlijk onze jaarlijkse bubbles, met en zonder. 

Gegevens

Datum:
30 december 2019
Tijd:
11:00 tot 16:00

Docenten

 
Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
€ 125,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
super kwaliteit papier voor de vleugels, koffie, thee, bubbels en biologische/vegetrische hapjes

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.