AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

21 november 2022 - 09:00 tot 10:30

Ben je op zoek naar:
– Meer innerlijke rust?
– Minder stress en meer ontspanning?
– Vermindering van rug en nekklachten?
– De kracht om naar je volledige potentie te leven?
– Meer zelfvertrouwen?
– Meer verbinding met jezelf?

Dan is Kundalini Yoga misschien wat voor jou. Meld je snel aan want er is beperkt plek beschikbaar!

Kosten: Een 10 weken 10 lessenpakket 125 euro (als je niet kan, is er de mogelijkheid die week in te halen op mijn andere leslocatie in Helmond indien er plek is).

Waarom Kundalini Yoga?
Kundalini yoga wordt ook wel de meest krachtige yoga genoemd. Het heeft de kracht om ons bewustzijn te veranderen! En daarmee de wereld om ons heen.
Daarom noem ik het ook vaak de yoga van transformatie.

Kundalini Yoga werkt op je bewustzijn. Het is een mix van spirituele en fysieke oefening, die de chakra’s, de arcline en het aura beïnvloedt. Onderdeel ervan zijn; ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen gericht op mobiliteit en kracht, meditatie en het zingen van mantra’s. Het doel is het vergroten van het bewustzijn, verbeterde fysieke vitaliteit en vergroten van levensgeluk.

Waarom Kundalini Yoga bij mij?
Mijn naam is Jasper Jansen. Toen kundalini yoga op mijn pad kwam wist ik dat dit precies was wat bij mij hoorde. Al de ervaring van de afgelopen 20 jaar lijkt er toe te hebben geleid dat ik hier op werd voorbereid. Mijn ervaring vanuit de westerse geneeskunde als fysiotherapeut/manueel therapeut, en mijn ervaring met de oosterse wijsheden geven mij de mogelijkheden om de kracht van beide te zien, en toe te passen binnen mijn werk als kundalini yoga leraar, als transformatie coach en natuurlijk mijn eigen leven.

Waar sta ik voor?
– Speelsheid.
– Creativiteit.
– Leven vanuit je hart.
– Wees een krijger voor het goede!
– Leef een leven van actie.
– Compassie
– Verbinding
– Ontwikkeling
– Seva; zorg voor anderen.

Past dit bij je?
Meld je snel aan voor een proefles!
www.yoga-elements.nl / 06-28761413
email: info@yoga-elements.nl

Wat is yoga nu eigenlijk?
Yoga is een relatie; een relatie met jezelf en de wereld om je heen. Yoga helpt je om jezelf te zijn. Om te leven vanuit wie je werkelijk bent, in balans met jezelf, met de wereld. Binnen yoga is alles een win-win situatie. Wat goed is voor jou is goed voor de wereld.

Kundalini yoga is naar het westen gebracht door Yogi Bhajan. In 1969 begon hij voor het eerst met lesgeven in Los Angeles, California. Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, het werkt direct op ons bewustzijn, het veranderen van ons perspectief en het doorbreken van blokkades die onze persoonlijke ontwikkeling in de weg staan.

Wat is Kundalini Yoga?
Kundalini Yoga werkt op je bewustzijn. Het is een mix van spirituele en fysieke oefening, die de chakra’s, de arcline en het aura beïnvloedt. Onderdeel ervan zijn; ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen gericht op mobiliteit en kracht, meditatie en het zingen van mantra’s. Het doel is het vergroten van het bewustzijn, verbeterde fysieke vitaliteit en vergroten van levensgeluk.

Kundalini Yoga is een discipline van de geest en het lichaam om zo onze ziel te dienen.
Het houdt de geest helder, hierdoor kan je bewuster keuzes maken in het leven, het lost spanningen op, vermindert stress en geeft ons de kracht en het vermogen om naar ons hart te leven! Als je Kundalini Yoga in een groep doet dan vergroot je het effect van de oefeningen en meditaties.
We ruimen ons onderbewustzijn op van angsten en negatieve gedachten, we bouwen wilskracht, zelfverzekerdheid op en vergroten ons concentratievermogen.
Wil je zelf ervaren hoe het is en wat het met je doet? Meld je dan aan voor een proefles of gelijk voor een 10-lessenpakket!

Warme groet, Jasper

Gegevens

Datum:
21 november 2022
Tijd:
09:00 tot 10:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Jasper Jansen
Telefoon
0628761413
E-mail
info.yogaelements@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
125,- voor 10 lessen, losse les 12,50 (contant en gepast betalen)
Data:
wekelijks op maandagochtend
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
thee en water