AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Kundalini Rising – ademwerk

5 mei 2018 - 10:00 tot 17:30

Dit wordt een intensieve dag, werken met de Kundalini Energie, onze levensenergie, onze seksuele energie. En wat hebben we daar wat op zitten vaak. Onze energie stagneert, stroomt niet waardoor we ons niet prettig voelen in ons lichaam.
Vandaag gaan we de Kundalini energie eens flink wakker maken. Ben jij klaar om de energie door jezelf heen te voelen razen, en dat je deze kan beheren om er de meest fantastische dingen mee te creëren?
Dat we met de adem en het lichaam gaan werken zal je niet verbazen, de adem kan je deze dag ondersteunen als medicijn in het transformeren van energie en blokkades. Hoe meer jij vandaag geeft, hoe meer jij zal ontvangen en terug zal krijgen.

Ademwerk is een prachtige manier om uit je hoofd in je lichaam en je gevoel te komen. Middels een speciale ademtechniek (intensief en verbonden ademhaling) is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft. Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in je hart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

Op 7 april heb je weer de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier kennis te maken met ademwerk, en wat het voor je kan betekenen. We beginnen de dag met lichaamsgerichte oefeningen die je ondersteunen het ademproces in te gaan. De meditatieve ademsessie wordt ondersteunt met passende muziek en begeleid door een professioneel team. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met ademwerk. Als je wel ervaring hebt, dan kan deze dag jou weer een laagje dieper brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling en de reis in jezelf.

Belangrijk om mee te nemen:
-warme sokken of sloffen
-evt dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
-evt eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
-flesje water
-doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

Gegevens

Datum:
5 mei 2018
Tijd:
10:00 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 90,-