Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kundalini & Kunst

29 december 2017 - 16:00 tot 21:00

Over ‘Wit’…

Wit is de kleur in het spectrum waarin alle kleuren zich bevinden. Wit is Alles en wit is Niets. Het wit hoort bij de winter, bij het licht, bij zuiverheid en ruimte, het Noorden op het medicijnwiel, de sneeuw, meditatie en natuurlijk verstilling. Zo op het einde van het jaar mogen we die verstilling ingaan. Hierdoor creeren we ruimte en nieuwe mogelijkheden voor het jaar dat gaat komen.

Wij, Laura Copier en Miriam Zwaga, nemen je mee in de stilte van de yoga en de stilte van de creatie.
We beginnen met een zachte naar binnen kerende yoga sessie van anderhalf uur. Daarna gaan we in het atelier met deze zachtheid, verstilling en de kleur wit creatief aan de slag.
We maken een gelaagdheid door met verschillende materialen een ‘witte’ collage te maken.

Tussendoor zijn er warme soep, hapjes en witte bubbles. Een echt verstild verwenmoment om tijdens de al hectische decembermaand even in de aandacht helemaal bij je zelf te komen.

Gegevens

Datum:
29 december 2017
Tijd:
16:00 tot 21:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Inclusief:
materiaal en hapjes en drankjes

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.