AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Kundalini Awakening (voor vrouwen)

17 juli 2020 - 19:30 tot 22:30

Een avond waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt en je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie.. op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen
Op deze avond zullen we meer aandacht brengen naar het bekken gebied, het gebied waar onze kundalini zich huist. Ik zal je laten ervaren hoe je deze energie in beweging kan brengen, energie die van levensbelang is en enorm interessant kan zijn deze te leren in beheer te nemen. Onze levens energie of ook wel seksuele energie genoemd heeft vaak lading gekregen. Op deze avond ga je uit je hoofd, in je lichaam, los van alle plaatjes en verhalen die je er zelf of door jou omgeving aan zijn gegeven. Je zal versteld en verwonderd staan in waar deze energie toe in staat is en hoeveel creatie kracht deze heeft.

​De adem ons leiden in ons lichaam en onze energie verhogen. Het zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes wakker maken. Voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet deze het nooit meer, je kan er altijd naar terug. We werken ook met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. Het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 17 juli zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf de diepte in ons zelf gaan ervaren, een zielsverbinding.

Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze avond  is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd. Belangrijk aan jou om hem hierna wakker te houden, deze avond is namelijk geen Quick/fix oplossing. Ik zal je handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

Gegevens

Datum:
17 juli 2020
Tijd:
19:30 tot 22:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
55,-, Als jij je aanmeld voor 5 juli betaal je 45 euro (10 euro korting).
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
thee en lekkers