AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Krachtbron-avond voor Vallei-vrouwen

Krachtbron-avond voor Vallei-vrouwen

11 oktober 2023 - 19:30 tot 22:00

Drie Krachtbron-avonden

Doe je online de Vallei-cursus en wil je meer verdieping, ervaringen uitwisselen met andere vrouwen, je vragen over de training stellen, en samen de Helende Klanken, Chi Kungs en andere meditaties doen? Dan ben je van harte welkom!

De drie woensdagavonden (13/9, 11/10 en 8/11) sluiten op elkaar aan, maar zijn ook los te volgen. Wat we niet doen is het ‘huiswerk’ natuurlijk, want dat doe je lekker in je eigen slaapkamer :). Wel oefenen we met het verzamelen en rondbrengen van de energie ‘zonder handen’. Als je dat onder de knie hebt, kun je altijd en overal het ‘Vallei-machientje’ aanzetten.

Avond 1:  De Zeven Sluiers met jezelf

Je kunt het pad van de Zeven Sluiers met een partner bewandelen, maar ook met jezelf. Ontsluieren met jezelf is een prachtige voorbereiding op of uitbreiding van de Vallei-training. En natuurlijk ook op het ontsluieren met een partner. Op deze eerste avond leer je over de eerste vier sluiers met jezelf, zodat je daar de komende vier weken mee aan de slag kunt. Op 11 oktober, de tweede avond van deze workshop, gaat het over de andere sluiers en over de helende kracht van zelfbeminning.

Avond 2: 2e Krachtbron-avond voor Vallei-vrouwen

Op deze tweede avond (de eerste was op 13 september) gaan we aan de slag met de laatste drie sluiers. Deze avond ligt de nadruk op de helende kracht van zelfbeminning. We doen chi kungs, de helende klanken en het verzamelen en rondbrengen van de energie ‘zonder handen’.

Avond 3:3e Krachtbron-avond voor Vallei-vrouwen

Doe je de online Vallei-cursus en wil je meer verdieping? Deze avond, speciaal voor Vallei-vrouwen, werken we met niet-opgewonden seksuele energie. Deze techniek is bekend als het ‘warmen van de stoof’ of ‘the way of the nun’. Een prachtige aanvullende techniek, die een diepe werking op de baarmoeder kan hebben. Vanuit de Zeven Sluiers past deze techniek ook bij het beëindigen van een relatie of het verlies van een partner.

Wil je meedoen of meer weten, stuur dan een mail naar isabel@vitabellacoach.nl.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2023
Tijd:
19:30 tot 22:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Isabel Timmers
Telefoon
06-53 24 73 61
E-mail
isabel@vitabellacoach.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
45, - per avond
Data:
13 sept, 11 okt en 8 nov (de avonden zijn ook los te volgen)
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Thee en lekkers