Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kleur van je Ziel in Beeld

17 januari 2019 - 10:00 tot 17:00

Wordt 2019 jouw Magisch jaar? Een fijne en krachtige stap hiervoor is inzicht in je zielsverlangens en te gaan staan voor deze fluistering van je hart.
Tijdens deze dag staat jouw zielskleur centraal en gaan we je zielsverlangens in beeld brengen. Speels en verrassend diepgaand. Keer op keer zie ik hoe bevrijdend het is om datgene wat in je leeft, zichtbaar te mogen maken. Doe je mee?

Je zielskleur geeft je informatie over je essentie – je kern – en over je diepste verlangens. Deze dag ontdek je jouw zielskleur en leer jij hoe je jezelf kan verbinden met je zielskleur. Intuïtief schilderen met je zielskleur is heerlijk en laat je maar verrassen door de beelden die zichtbaar mogen worden.

Ook gaan we je zielskleur verbinden met je persoonlijke VisionBoard. Dat is een geweldige manier om je verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld maak jij je binnenste zichtbaar en geef je het op je eigen wijze vorm op papier. We lezen samen je VisionBoard en je krijgt inzichten in de beelden en kleuren die je intuïtief gekozen hebt waardoor het een hele persoonlijke routemap wordt naar jouw diepste verlangens

Gegevens

Datum:
17 januari 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Rietje van Vlasselaer
Telefoon:
06-30414147
E-mail:
info@kleurinzicht.nl
Site:
www.kleurinzicht.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 108.-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Koffie/thee/wat lekkers/fruit/soep coaching & alle materialen

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.