Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Klankreis/ligmeditatie

6 juni 2019 - 20:00 tot 21:30

De klankreis start met een korte meditatie, hiermee wordt een begin gemaakt om lichaam en geest te ontspannen. Tegelijkertijd wordt bereikt dat de klanken dieper kunnen doordringen. Wanneer je merkt dat je je concentreert op je gedachten, probeer dan je aandacht weer terug te brengen naar het horen, voelen en ervaren van de klanken. Ervaar de beweging in je lichaam, alles is goed wat er ook gebeurt. Als je slaperig wordt, geef daar dan rustig aan toe. Even mag alles zijn zoals het is.

Juist als je niets probeert te veranderen, krijgt je lichaam de ruimte voor het zelfherstellende vermogen wat het heeft. Je ervaart heel snel diepe rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe.
Ervaar het heerlijke relaxte gevoel en de rust.
Tip:draag makkelijk zittende kleding.

Ik, Martje, nodig je uit voor deze ontspannende klankreis/ligmeditatie.

Kom je ook?     

 

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
20:00 tot 21:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
20,- (inloop vanaf 19.45u)
Aantal deelnemers:
maximaal 12
Inclusief:
thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.