Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Klankbad ~ Diamond Heart Activation

Klankbad ~ Diamond Heart Activation

11 november 2021 - 19:30 tot 21:15

Tijdens de geleide meditaties en activaties openen we ons energieveld voor de diamanten lichtcodes zodat we deze frequenties kunnen ontvangen tot diep in al onze cellen en in ons DNA. Ik neem je via visualisatie mee op innerlijke reis. Een avond waar spontane heling en Goddelijk Weten aanwezig zijn. De kristallijne klanken van de kristallen Klankschalen, koshi’s en mijn Lichttaal zullen je deze avond ondersteunen. Een heerlijk klankbad waarin je heling en ontspanning mag ontvangen en je waarin je weer opgeladen wordt met jouw eigen unieke Licht.

Laat je raken door de frequentie van het Diamanten Licht en kom naar deze avond. Open je Hart en ontvang.

Iedere Diamond Heart Activation avond zal een andere ervaring teweegbrengen. In deze tijd van overgang waarin aan ons gevraagd wordt om te leven vanuit ons Hart, is het belangrijk om zoveel als je kunt bewust te leven vanuit een Hartgedragen bewustzijn. Om iedere keer weer te kiezen voor Liefde en je te verbinden met de Bron die je Bent. Neem ook vooral je eigen kristallen mee om de frequenties van de avond in op te slaan.

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
19:30 tot 21:15
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Jamy Frencken
Telefoon:
06-27845954
E-mail:
jamy@monade.nu
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, water, kleine versnapering

Reacties zijn gesloten.