Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Kennismaking met Vallei-orgasme en de Zeven Sluiers

9 juni - 19:30 tot 22:00

Hoe bouw je aan een liefdesrelatie met jezelf, om van daaruit ook de ander echt lief te hebben? Hoe vindt je vervulling in jezelf, in plaats van dat buiten jezelf te zoeken? Je hoort het in deze lezing. Tip van de sluier: de oude taoïstische technieken van Vallei-orgasme helpen je de kraan open te zetten naar een onuitputtelijke bron van levensenergie en zelfhelend vermogen. Gewoon in jezelf. Een bron om jezelf mee te vullen en van daaruit de relatie met anderen aan te gaan. Daar biedt ook het pad van de Zeven Sluiers een verfrissende, veilige en wijze kijk op. Ontdek hoe je door te vertragen en maximaal te genieten van wat elke sluier te bieden heeft, jezelf en de ander echt leert kennen en je kunt verbinden vanuit je bekken, je hart en je ziel. In nieuwe en bestaande relaties.

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
19:30 tot 22:00

Docent

Isabel Timmers
Telefoon:
06-53 24 73 61
E-mail:
isabel@vitabellacoach.nl
Site:
www.vitabellacoach.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 12,50
Inclusief:
Koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.