Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Vier je vrouw zijn met de cirkel van het jaar – Mabon

20 september 2018 - 09:30 tot 12:30

Jouw vrouw zijn vieren in verbondenheid met de cirkel van het jaar. De seizoenen in jou eren en alle aspecten van je vrouw zijn. Stilstaan bij onze verbondenheid met de natuur. Bij de cycli in ons leven: de cyclus van de seizoenen, de levenscyclus, menstruatiecyclus, maancyclus, creatie en manifestatiecyclus. Dat doen we door, net als onze verre voormoeders, de seizoensfeesten te vieren. We vieren de Keltische Jaarfeesten: Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Mabon en Samhain. En verbinden daarnaast ook met andere feesten die wereldwijd in hetzelfde jaargetijde gevierd worden. In een cirkel van vrouwen staan we stil bij de equinoxen, zonnewendes en de feesten er tussenin, bij het naar binnen keren in de herfst en het naar buiten keren in de lente.

Mirjam vertelt over de achtergrond van het jaarfeest en door middel van visualisatie, ritueel, deelrondes, dans, lichaamswerk en soms een klein creatief project dompelen we ons onder in de energie van de tijd van het jaar.

Gegevens

Datum:
20 september 2018
Tijd:
09:30 tot 12:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Mirjam Diane
Telefoon:
06-40677467
E-mail:
mirjamdiane@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 25,-
Aantal deelnemers:
min. 5 en max. 15 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, seizoensgebonden lekkers, eventueel materiaal voor ritueel of creatief project