AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Jouw patroon laten schijnen in een raam ‘Ster’

16 december 2021 - 19:30 tot 22:00

Raamsterren maken een prachtig schouwspel en een fascinerende decoratie in je huis. De geometrische patronen in deze sterren laten zich pas goed zien wanneer het licht erdoorheen schijnt. Dat is net als in het leven zelf; patronen openbaren zich wanneer we ons bewustzijn erop laten schijnen.

Tijdens deze workshop ga je een of meerdere raamsterren vouwen die je meeneemt naar huis. Het materiaal waarmee je werkt is zijdepapier, een teer en transparant materiaal. Het vraagt om aandacht, concentratie en een zachtheid. Het vouwen zelf is niet moeilijk, maar is een herhalende handeling die vraagt om een bepaalde secuurheid. Het effect hiervan is dat je in verdieping komt met jezelf.

Voordat we gaan vouwen, nemen we in een moment van stilte de tijd om te voelen en te kijken met welke intentie je aan het werk wilt. Welk patroon wil jij van jezelf van het donker in het licht zetten. De ster die je gaat vouwen stem je hierop af in kleurstelling, hoeveelheid punten en complexiteit van het patroon. Zo wordt de raamster jouw symbool van persoonlijke groei.

Gegevens

Datum:
16 december 2021
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
42,50
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie/thee, zijdevloeipapier, vouwpatronen