AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Jonge Vrouwencirkel (ong. 26 – 36 jaar)

Jonge Vrouwencirkel (ong. 26 – 36 jaar)

14 oktober 2021 - 19:30 tot 22:00

Lieve ‘jonge’ vrouw (ong. 26 t/m 36 jaar). Het is tijd. Laten we samen komen. Laten we elkaar bekrachtigen. Elkaar steunen. Bij elkaar rusten. Met elkaar delen en samen groeien.
Het maakt niet wat je afkomst is, welk beroep je wel of niet uitvoert, of je moeder bent, partner, of geen van dat alle. Je mag alle rollen thuislaten. Je bent welkom in wie je bent, en even zo goed als je daar nog geen idee van hebt.

Een vrouwencirkel is een plek om te zijn. Elkaar te ontmoeten voorbij de woorden. Een plek van steun en bedding. Waarin we wijsheid delen. Aanwezig zijn. Een plek die we samen dragen en waarin ontstaat.

Ik heb de afgelopen 10 jaar vele vrouwencirkels mogen bijwonen. En wat me daarin vooral is opgevallen is dat ik bijna altijd de jongste ben. Zelfs nu 10 jaar later nog. Waar zijn toch die andere jonge vrouwen? En ondanks leeftijd er vaak helemaal niet toe doet, doet het er in aardse aanwezigheid tegelijkertijd ook wel toe. Als je eind 20 begin 30 bent, dan sta je in je aardse leven ergens anders dan wanneer 50 of 60 bent. Je hebt andere aardse taken te vervullen.
Het is tijd om met vrouwen van mijn eigen leeftijd te gaan samen komen en m’n jarenlange ervaring met heel wat cirkels door te geven.
Volgens mij kan het niet anders dan dat er meer jonge vrouwen zijn die eigenlijk heel graag samen zouden willen komen. Even dat moment waarop je niks hoeft. Waarin je vanuit gelijkwaardigheid elkaar ziet en deelt.

Cirkels hebben mij ontzettend veel gebracht. Het is zo’n enorme steun geweest in alles wat ik ben gaan doen. Juist omdat een vrouwencirkel zo bekrachtigend werkt. Je ontmoet elkaar op een laag die anders is als in het dagelijkse leven.
De vrouwen in een cirkel dragen niet de rol van je moeder, ook niet die van je dochter en ze hoeven ook niet je beste vriendin te zijn. En juist dat maakt het zo krachtig.

Welkom jonge vrouw. Welkom als je nog nooit in een cirkel bent geweest. Welkom als je het spannend vindt. Welkom als het je stom lijkt, maar toch wel nieuwsgierig bent. Welkom als je al vele cirkels hebt meegemaakt. Welkom als je graag andere vrouwen van je leeftijd wilt ontmoeten. Welkom als je geen idee hebt waarom, maar je er wel toe aangetrokken voelt.
Het is tijd. Laten we samen komen.

Praktisch;

Deelname voor vrouwen van ongeveer 26 t/m 36 jaar. Ben je nu net wat ouder of jonger en wil je toch graag deelnemen, neem dan even contact met me op.

De cirkel vindt 1x per maand plaats op donderdagavond.

Vanaf 19.15 uur ben je welkom rustig om aan te komen met een lekkere kop thee, om 19.45 starten we de cirkel en rond 22.15 uur zullen we afsluiten.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
19:30 tot 22:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
15 euro per avond (meld je je aan voor vier achtereenvolgende avonden ineens betaal je 50 euro)
Data:
15 apr, 6 mei, 10 jun, 8 jul, 16 sep, 14 okt, 18 nov, 16 dec
Inclusief:
thee en wat lekkers