Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Je Zelf in Beeld

8 september 2018 - 10:00 tot 17:00

Een dag helemaal voor jou, om te zien wie jij bent. Wat is jouw ware ik en wat niet.

Wat vind je belangrijk?

Waar word je blij van?

Waar ben je goed in?

Heel erg belangrijke vragen en in de drukte van de dag is het behoorlijk moeilijk om deze vragen goed en in alle rust te gaan onderzoeken. Met behulp van verschillende oefeningen gaan we hier deze dag ruimte voor maken.

Deze dag is er niet om iets aan je te fiksen of te veranderen, maar juist om naar jouw kern te gaan. Naar jouw essentie. Wie ben jij?

Vaak is er ook vanalles waar je je aan vasthoud of zelfs mee identificeert dat helemaal niet past bij dat wie je werkelijk bent.

Deze dag ga je een blauwdruk maken van wie jij nu bent, op dit moment. Hiermee kan je telkens weer checken, past dit bij mij, is deze keuze goed voor mij?

Deze blauwdruk is een her- innering  om steeds weer opnieuw te kiezen voor wat jou sterk maakt, zodat jij kan leven vanuit je kern.

Gegevens

Datum:
8 september 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 95,- excl. 21% btw voor ondernemers
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee materialen