AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Je Kleuroscoop als sleutel naar je ware Zelf

31 oktober 2019 - 10:00 tot 17:00

Een dag aan de slag met je innerlijke kleuren. Hoe gaaf is dat! In deze workshop maak je kennis met je kleuroscoop, een oeroude wijsheid die haar oorsprong heeft in de kabbala. Jij bent een uniek mens met een unieke rol hier. Iedereen heeft dus ook een uniek kleurenpalet, de kleuren waarmee jij geboren bent. Wakker worden voor je innerlijke kleuren is een fijne stap in je bewustzijnsontwikkeling… ze resoneren namelijk je hele leven in je.

We maken er deze dag echt een True Colors Experience van: puur ervaren, ontdekken en je verbinden met je ware kleuren. Daardoor leer je ze te omarmen en dat helpt je echt om jeZelf ten volle te omarmen. De heelheid in jou weer te voelen. Uit de verbinding die je met jezelf hebt, ontstaat alles wat jij in je leven creƫert.

De kleuroscoop geeft ook veel inzichten en natuurlijk gaan we ook even in op de betekenis van je kleuren. Wat betekent het als Rood je zielskleur is en Helderblauw je levenskleur? Nog interessanter wordt het als je ‘niks met Geel hebt, terwijl het bijvoorbeeld je karmakleur is. Geen verbinding met je kleur voelen, maakt dan een non-acceptatie in jezelf zichtbaar en dat heelt weer in de verbinding met deze kleur. Datgene wat zichtbaar mag worden, ontvouwt zich iedere keer opnieuw tijdens deze kleuroscoop dagen. Een wondermooi proces vind ik dat.

Ben je toe aan jouw innerlijke kleurenreis? Laat je verrassen door de kracht van deze oeroude wijsheid in een eigentijdse jas!
Je bent van harte welkom om jezelf een True Colors Experience te gunnen.

Lunch: Potluck tafel

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Docent

Overige informatie

Kosten:
108,-
Aantal deelnemers:
max. 6 deelnemers
Inclusief:
koffie/thee/wat lekkers/soep/fruit/alle materialen en je eigen kleuroscoopschilderij.