AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Je anker terugvinden in woelige tijden

2 juli 2022 - 10:00 tot 17:00

We leven in woelige tijden. Dat kan angst en onzekerheid in je aanraken. Daarom leek het ons fijn om een dag aan te bieden om te vertragen, te zakken in jezelf, te gronden en te vertrouwen, midden in alle kwetsbaarheid. Je zachte hart én je innerlijke kracht en je eigen wijsheid aanspreken.
Wij, Iris en Eveline vonden elkaar in het verlangen om dit in de wereld te brengen. Eveline, ervaren therapeut en lichaamswerker. Iris, boeddhistisch en systemisch geschoold en ervaren stem en zangcoach. Wij willen graag onze gezamenlijke kwaliteiten inzetten om een liefdevolle mooie dag voor jullie neer te zetten. Komen jullie ook?❤️
Op deze dag gaan we werken met gronding, meditatie, lichaamswerk, stemwerk, dans en systemische- en therapeutische oefeningen.
We zullen uitgebreid stilstaan bij wat voor jou persoonlijk belangrijk is als het gaat over angst en vertrouwen en daarop afstemmen.
Omdat we heel vertraagd en afgestemd gaan werken kun je heel rustig en gegrond in je lijf aanlanden en op je eigen tempo openen en onderzoeken waar je angst of onzekerheid precies zit en ook hoe je weer leert te vertrouwen op je basis en jouw anker.
Eveline en Iris werken zacht en intuïtief vanuit hun hart en hun wijsheid zodat jij je kunt toevertrouwen en in alle veiligheid je kwetsbaarheid kunt toelaten.
Het is echt een dag om te herbronnen en je vertrouwen en je bodem weer te verstevigen.

Gegevens

Datum:
2 juli 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
120,-
Aantal deelnemers:
tussen de 10 en 20 deelnemers
Inclusief:
incl. koffie, thee, lekkernijen en soep - rest van de lunch zelf meenemen