Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Introductieworkshop – Luisteren naar je pen©

1 juni - 10:00 tot 12:30

Regelmatig schrijven helpt je aan te landen in het hier en nu. Het nodigt je uit tot aandachtig leven en tot reflecteren op jezelf en je gang door de wereld. Of je nu net begint of ervaren bent, in de schrijfworkshop Luisteren naar je pen© ga je op ontdekkingsreis. Korte opdrachten brengen je in een stroom van creatief schrijven, vanuit het hoofd naar het hart. Je wordt uitgenodigd vrijuit te schrijven en je innerlijke criticus even op de gang te zetten. Kom ontdekken wat je jezelf te vertellen hebt!

Reacties na vorige introductieworkshops:

Even thuis bij mezelf komen en beseffen hoe fijn creatief zijn is – Ontroerend, ontwapenend, verbindend, verrijkend – Onbeschrijflijk hoeveel we ontdekken over onszelf als we zomaar uit het niets ons uiten – De sfeer in de groep voelde zo veilig dat ik me durfde openstellen.

De smaak te pakken? Op 15 juni start de cursus Luisteren naar je pen© waarin je een scala aan mogelijkheden om te (blijven) schrijven opbouwt.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
10:00 tot 12:30

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
maximaal 12deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, versnaperingen. Meenemen: je favoriete pen en schrijfboek (A5 of groter).

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.