Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Introductie Vrouwencirkel

31 januari 2020 - 09:30 tot 12:30

In deze Introductie cirkel kun je komen ervaren of je de lichaamsgerichte werkwijze van een vrouwencirkel fijn en passend vindt.

Om de veiligheid en intimiteit te waarborgen heeft deze vrouwencirkel maximaal 8 deelneemsters. Voor deze introductie is er geen maximum aantal deelnemers omdat we nog niet gaan uitwisselen, maar op zelfonderzoek uit gaan! De focus is helder krijgen hoeveel lichaamsbewustzijn we al hebben. Daarna onderzoeken we via ons lichaam de relatie die we met onszelf hebben. Dit is namelijk de basis waar vanuit we elke bijeenkomst werken. Op deze manier krijgen we duidelijk waar we onszelf toestaan vrij-uit te leven en waar we nog stukken van onszelf wegdrukken, bevechten of veroordelen.

Soepele kleding is een pré!!

 

 

 

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Tijd:
09:30 tot 12:30

Locatie

Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
10,-
Aantal deelnemers:
open aantal deelnemers
Inclusief:
koffie en thee

Reacties zijn gesloten.