Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Introductie Vakcirkel – (lichaamsgerichte / transdisciplinaire supervisie)

31 januari 2020 - 13:30 tot 16:30

In deze Introductie Vakcirkel kun je komen ervaren of je de lichaamsgerichte werkwijze van een supervisie vakcirkel fijn en passend vindt.

Om tot zo veel mogelijk verdieping in de werkwijze te komen heeft een supervisie vakcirkel maximaal 6 deelnemers, die (zelfstandig) werkzaam zijn in een mensgericht beroep. We brengen eigen praktijkcasu in (zowel cliënt gericht als m.b.t. persoonlijke vraagstukken) en werken lichaamsgericht én (in de loop van het supervisieproces) ook transdisciplinair.

Voor deze introductie cirkel is er geen maximum aantal deelnemers omdat we nog geen casu gaan behandelen. We richten ons met name op de lichaamsgerichte basis van deze werkwijze. Aan de hand van verschillende lichaamsgerichte en systemische oefeningen gaan we onderzoeken hoeveel (energetisch) lichaamsbewustzijn we al hebben en hoe het is om hier mee te werken.

 

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Tijd:
13:30 tot 16:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
10,-
Aantal deelnemers:
open aantal deelnemers
Inclusief:
koffie en thee

Reacties zijn gesloten.