Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Interactieve Lezing over mijn boek: Dit gun ik iedereen!

13 juni 2019 - 20:00 tot 22:30

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt?
Dát beschrijf ik in mijn boek: Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen
Dit avontuur blijkt vooral een innerlijke ontdekkingsreis te zijn waarin ik mijn bezieling weer terugvind en als herboren terugkeer naar Nederland, als Jos 2.0. Daar wacht me een nieuwe uitdaging.

In deze interactieve lezing wil ik je laten proeven van mijn avontuur. Wat ik allemaal beleefd, ontdekt en geleerd heb. Na de pauze ga ik graag in op jullie vragen bv. over het loslaten van het vertrouwde en het nemen van een sabbatical. Wat is jouw ervaring daarmee? Een van mijn ‘stellingen’ is: durf te verliezen, anders zul je niet winnen.
Al met al hoop ik dat het voor iedereen een prikkelende en inspirerende avond wordt. Want: Dat gun ik iedereen!  Na de lezing kun je het boek dat € 18,50 kost, kopen (cash of door te pinnen) en zal ik het met alle plezier signeren.

Ik verheug me erop jou te ontmoeten!

Inloop: 19.30u

 

 

Gegevens

Datum:
13 juni 2019
Tijd:
20:00 tot 22:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
gratis toegang
Data:
13 juni 2019
Aantal deelnemers:
Max. 20-25
Inclusief:
Koffie, thee en wat lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.