Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Interactieve lezing: kindervaccinaties en synthetische oxytocine

30 september - 19:30 tot 22:00

Arjen Pasma, een bevlogen homeopaat, komt voor She for Life een lezing geven over kindervaccinaties en het synthetische hormoon oxytocine dat veelvuldig tijdens en na een bevalling gebruikt wordt. Het zal een interactieve lezing zijn waarbij er veel ruimte is voor jou om de vragen te stellen die je misschien al zo lang bezig houden. Of je twijfelt nog steeds over wel of geen vaccinaties voor je kind. Welke informatie heb jij nog nodig om een keuze te kunnen maken waar je daadwerkelijk achter staat. Arjen heeft enorm veel kennis en jarenlange ervaring als homeopaat. Voor iedere hulpvraag, maar vooral ook op het vlak van het ontstoren van kindervaccinaties en de synthetische oxytocine. Hij heeft de daadwerkelijke gevolgen gezien, erkend en vervolgens succesvol behandeld. Zijn ervaringen, wijsheid en kennis wil hij graag met jullie delen.
Arjen kan gezien worden als één van de pioniers in de zoektocht naar een werkwijze om oxytocine belasting bij de moeder en de baby te behandelen. Hij heeft daar een boek over geschreven: Oxytocine, knuffelhormoon met een kartelrand.

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Katja Froling / Doula Enzo
Telefoon:
06-28535962
E-mail:
info@doulaenzo.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
30,95
Inclusief:
Thee en lekkers

Reacties zijn gesloten.