Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Inspire

29 oktober 2020 - 19:00 tot 22:00

INSPIRE is een avond / een gathering voor nieuwetijds mid-twintigers en dertigers op low-budget basis. Er zal deze avond tijd besteden aan elkaar zien, met elkaar verbinden dmv oefeningen en tijd voor gezellig samen-zijn.

Om verdieping en een inspiratie boost aan deze gathering te geven verbinden we er een thema aan. Het thema voor deze avond is: Innerlijke Magier.

 

Dit initiatief om nieuwetijds mid-twintigers en dertigers samen te brengen is voortgekomen uit de mooie ontmoetingen in het werk van Rob en mijzelf met deze prachtige groep mensen.

We horen de vragen die ze (al op zo jonge leeftijd ?) stellen. We horen vaak ook het verlangen om  meer van hun gelijkgestemde leeftijdgenoten te ontmoeten. “Wakkere” mensen in dezelfde levensfase.

Rob en ik hebben de roep gehoord en willen daar graag een beweging in maken.

 

Welcome…

Van hart tot hart

Aniet en Rob

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2020
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
10,-
Aantal deelnemers:
max. 20 deelnemers
Inclusief:
Thee en knabbel

Reacties zijn gesloten.