Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Inplooien, uitplooien , ontplooien – Stromingsbeelden in 3d

12 juli 2020 - 10:00 tot 16:00

Met de stroom mee, tegen de stroom in. Naar binnen, naar buiten. Inplooiend, uitplooiend en jezelf ontplooien. Als het zeewier wat meebeweegt op de stroming van de zee. Het gras, de bomen de bloemen die meebewegen op de wind.
Hoe beweeg jij je?

Een workshop waarin we driedimensionaal aan de slag gaan. Vanuit de beweging in ons lijf brengen we beweging in een driedimensionale sculptuur. Zoekend op de grenzen van balans, beweging, inplooien en uitplooien. Vanuit je innerlijke midden ruimtegeven aan beweging. Er ontstaan organische vormen. Geen kunstwerk wat je vooraf kunt bedenken, maar wat gaandeweg zijn vorm vindt. Een ontdekkingstocht in driedimensionaal werken met ijzerdraad, panty’s en acrylverf. Speels en verrassend.

Zowel voor volwassene als volwassene met een jongere vanaf de middelbare schoolleeftijd.

Betreft het coronavirus: Het atelier waar we werken is groot. Iedereen heeft een eigen grote tafel om aan te werken. Ouder en jongere werken evt samen aan een tafel. Tussen de tafels zit ruim voldoende afstand.
Ik reken geen annuleringskosten wanneer je je lastminute moet afmelden omdat je niet helemaal fit voelt.

Gegevens

Datum:
12 juli 2020
Tijd:
10:00 tot 16:00

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
www.atelierveer.nl

Overige informatie

Kosten:
€79,- , een jongere die samen met een ouder komt betaald €35,-
Inclusief:
Alle materialen, koffie, thee, lekkers en een lunch

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.