Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

In verbinding met je voorouders

22 oktober 2022 - 10:00 tot 17:00

Workshop: In verbinding met je voorouders 

Deze magische dag, start in energetische heling van jouw geboorterecht. Een helende reis van het begin van het aardse leven in jou. Het openen van de velden van liefde en licht met alles om je heen vanuit babybewustzijn.

Maak een eerste of volgende stap in groei van bewustzijn in de voorouderlijke waaier achter jou. Dat wat jouw voorouders hebben meegemaakt en ervaren en waar nooit over werd gesproken, wat werd buitengesloten of verzwegen. Alle energie van onverwerkte gebeurtenissen wordt geopend in een open cirkel van licht en liefde en is welkom.

Alles wat je bewust of onbewust nog energetisch met je meedraagt in loyaliteit, verantwoordelijkheid, draaglast en zorgplicht mag worden geheeld en geliefd in het loslaten en bevrijden door jou heen.

Voel je welkom om op deze dag, jouw volle licht te schijnen op alles wat gezien en gehoord en uitgesproken wil worden in hen die je voorgingen. Om hen en jezelf te eren en te koesteren en om te voelen en ervaren, dat alle energie van dichtheid in deze diepe lagen van onwetendheid, weggestopte en verloren zielsdelen, nieuw licht op bestaansrecht mag ontvangen.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Esther van der Linde
Telefoon:
06-44648054
E-mail:
esther@starfulness.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
133,-
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, water, materialen in de ruimte, vuurceremonie