Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

In Contact met de Bron

22 april 2022 - 19:30 tot 21:30

IN CONTACT MET DE BRON

Bij deze groepssessie neem ik je mee naar de essentie van jezelf. Met de energie die door mij heen beweegt en de daarbij behorende klanken laat ik je voelen wie je bent en wat er nog in de weg zit om dat echt te zijn.

Ik sta in diep contact met het leven zelf. Het laat me zien hoe iemand echt is en hoe hij of zij dit op dit moment leeft. Alles wat er nodig is laat zich aan me zien en ik deel wat er bij me langs komt. De klanken spelen daarbij een grote rol, omdat zij communiceren op een ander niveau. Ze communiceren direct vanuit de bron van het leven. Ze laten mij horen wat aandacht vraagt, ze laten me horen waar er gewerkt wordt en ze laten jou tegelijkertijd horen wie jij bent. Ze helpen jou om weer op jouw eigen frequentie te trillen.

Er is op een avond als deze veel ruimte om los te laten, om diep te ontspannen en om emoties te voelen die al lang verstopt zaten, zodat je weer vrijer verder kan leven in contact met je eigen natuur.

Gegevens

Datum:
22 april 2022
Tijd:
19:30 tot 21:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
40,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Thee