Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Improvisatieworkshop

19 november 2021 - 20:00 tot 22:00

Spontaniteit, blijheid, onschuld, vrijheid, creativiteit, fantaseren, dromen, wensen, onbevangenheid, puurheid. Is dat niet iets wat we allemaal wensen? Eigenschappen die ons innerlijk laten lachen, ontroeren, kietelen en giechelen of zelfs schateren zodat de natuurlijke tintelende  levensvitaliteit mag doorstromen!

Waar is jouw kinderlijke sprankelende natuurlijke authenticiteit gebleven? Als jij hier naar op zoek bent dan is dit je kans om hem/haar eens wakker te maken! Te voelen, te ervaren, te omarmen, lief te hebben, uit te dagen maar vooral contact te maken met je kinderlijke onschuld.

Spelenderwijs gaan we aan de slag met korte spel- en improvisatie-technieken. Welke uitmonden in een mooie vorm met een krachtenspel tussen hilariteit en ontroering! Ervaring is niet nodig, het programma is zo opgebouwd dat je als vanzelf wordt meegenomen in het spel.

Oftewel; heel veel plezier in een open en positieve sfeer, zodat je na deze beleving als herboren met speelse humor in verbinding met je innerlijk kind huiswaarts keert!

Ja, je voelt het goed jij en je innerlijk kind gaan ‘DE VLOER OP’!

Gegevens

Datum:
19 november 2021
Tijd:
20:00 tot 22:00

Docent

Judith de Roos
Telefoon:
06-44906898
E-mail:
Training.acting@gmail.com
Site:
www.judithderoos.nl

Overige informatie

Kosten:
17,50
Aantal deelnemers:
maximaal 16 deelnemers
Inclusief:
Thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.