Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

I Am Fabulous workshop

29 juni 2018 - 19:00 tot 22:00

I Am Fabulous!
Hoe vaak zeg je dat tegen jezelf?
Ik heb een zoon die dat met volle overtuiging kan zeggen en jaren lang was ik daar stiekem best jaloers op. Wat heerlijk als je dat echt zo voelt en dat kan uitdragen.

Ik heb zelf om dat werkelijk te voelen best hard moeten werken, overtuigingen moeten los laten en allerlei werk gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling.
De klapper op de vuurpijl was de laatste maanden werken met het protocol
I Am Fabulous waarbij je krachtige affirmaties en de oliën van dōTERRA gebruikt.

De saboteur om werkelijk in je kracht te staan ken je waarschijnlijk wel. Niemand kan dat voor je fixen (ik geloof er überhaupt niet in dat iemand iets voor jou kan ‘fixen’) Saboterende gedachten en gewoontes zijn vaak diepgewortelde overtuigingen in ons.

Tijdens deze workshop gaan we aan het werk met krachtige affirmaties, visualisaties (o.a. dmv een trancereis naar je onderbewuste) en de oliën van dōTERRA die we op meridiaan punten op ons hoofd, armen en bovenlichaam aanbrengen.
De affirmaties zijn opgebouwd uit 4 onderdelen: ☀︎ Blokkades opheffen
☀︎ Zelfvertrouwen versterken ☀︎ Helderheid en visie/doel ☀︎ Jezelf beschermen
De oliën ondersteunen ieder met hun eigen kwaliteit hebben op emotioneel niveau.

Waarom patronen doorbreken met oliën:
Omdat we gebruik maken van de krachtige werking van de plant. De olie die we gebruiken komt van planten die groeien en bloeien over de hele wereld. Iedere plant heeft kwaliteiten ontwikkeld om te overleven in die specifieke omstandigheden. Daar maken wij dan nu weer gebruik van. Tevens is de olie zo puur dat ze in 20 minuten in staat is om door het lichaam te reizen en door te dringen tot diep in onze cellen. Al eeuwen maakt de mensheid gebruik van deze kennis.
Persoonlijk ben ik heel dankbaar dat deze oude kennis weer zachtjes aan wakker wordt in mijn systeem. Ik heb nog nooit eerder met iets gewerkt dat zo precies en zuiver is.

Reactie van Nathalie na een I Am Fabulous behandeling:
Lieverd ik voel me echt top!! Na heel veel klanten niet overprikkeld en kan echt goed bij mezelf blijven…. ik ben d’r gewoon beetje perplex van….dank je wel!!

Na afloop zal ik, bij interesse in de oliën van dōTERRA ,uitleg geven hoe je ze met 25% korting kan aanschaffen en hoe je er zelf verder mee kan werken.

Bijdrage voor de workshop is 25€ exclusief het boekje I Am Fabulous
Bijdrage voor de workshop is 38€ inclusief het boekje I Am Fabulous
Dat is inclusief het gebruik van oliën van dōTERRA en het protocol in het engels en nederlands op papier.
In het boekje I Am Fabulous staat een heldere uitleg waarom je welke olien waar gebruikt, wat de werking is en verschillende krachtige samenstellingen die je zelf kan maken om verdere blokkades op te heffen. Ik kan uit ervaring zeggen dat ze zeer effectief zijn. (boekje is 18,50 in de winkel)

Gegevens

Datum:
29 juni 2018
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
25€ excl. het boekje, 38€ incl. het boekje I Am Fabulous

Reacties zijn gesloten.