AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Hundertwasser – Workshop

Hundertwasser – Workshop

20 april 2019 - 10:00 tot 16:00

’Je lijn uitzetten’

In de natuur bestaat een rechte lijn eigenlijk niet. Het is een verzinsel van de mens. Het geeft ons houvast. Een symbool waarmee je je eigen spoor kunt achterlaten. Met een stokje in het zand bijvoorbeeld, of met een krijtje op een schoolbord.
Een lijn kan ook als begrenzing fungeren. Of als contour. Trek maar eens een denkbeeldige lijn om jezelf heen. Nergens is deze lijn recht, het is een organische lijn; die past als een huid. Volgens kunstenaar Hundertwasser, die niks van de rechte lijn moest hebben, heeft een mens op deze wijze vijf huiden om zich heen. Allereerst de natuurlijke huid en daarmee de persoonlijke uitingen in bijvoorbeeld de kunst. Vervolgens de kleding als de tweede huid en het huis of architectuur als derde huid. Familie of sociale omgeving vormen de vierde huid en milieu of natuur de vijfde.
Tijdens deze dag-workshop gaan we kunstzinnig werken met dit gedachtegoed als basis. Eerst maken we een kleurrijke ondergrond, waarna we daar overheen onze eigen ‘handtekening’ in lijnen gaan neerzetten. Het gaat hier over keuzes maken, welk pad of richting kies jij. Neem je risico’s of kies je voor veilig. Stap voor stap word je in dit proces begeleid. Het resultaat zal je verrassen en je kwaliteiten worden op een bijzondere manier zichtbaar. Zet jezelf krachtig neer en laat een kunstzinnig spoor achter. En iedereen kan het! Teken- of schilderervaring is niet nodig.

Gegevens

Datum:
20 april 2019
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon
06-41378402
E-mail
miriam@deverbindendefactor.net
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 85,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
al het materiaal, koffie, thee en soep.