Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Hundertwasser en ‘The Magic Child’

5 september - 10:00 tot 17:00

Ik geef je alle ruimte om jouw innerlijke pure kind zichtbaar te laten worden en liefdevol te laten groeien. Vanuit een collage ontstaat een lijnenspel. Met deze lijnen kun je spelen en creëren. Hundertwasser is altijd ‘kind’ gebleven…….en jij?

Een lijn kan als begrenzing fungeren. Of als contour. Trek maar eens een denkbeeldige lijn om jezelf heen. Nergens is deze lijn recht, het is een organische lijn; die past als een huid. Volgens kunstenaar Hundertwasser, die niks van de rechte lijn moest hebben, heeft een mens op deze wijze vijf huiden om zich heen. Allereerst de natuurlijke huid en daarmee de persoonlijke uitingen in bijvoorbeeld de kunst. Vervolgens de kleding als de tweede huid en het huis of architectuur als derde huid. Familie of sociale omgeving vormen de vierde huid en milieu of natuur de vijfde. 

 

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Website:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
85,-,
Data:
5 september 2019
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
materiaal, koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.