Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Kennismaken met Het Wiel – dagworkshop

16 september 2020 - 10:00 tot 17:00

HET MAKEN EN ERVAREN VAN HET SJAMANISTISCH MEDICIJNWIEL

 

In deze workshopdag Het Wiel Rond maken we kennis met het wiel, de vier windrichtingen, de betekenis, de verbinding met de natuur en hoe het wiel ons houvast, steun en kracht kan bieden.
Rondgaan langs het wiel, de alsmaar doorgaande beweging, geeft structuur en houvast. Net zoals de seizoenen elkaar opvolgen, de zon die opkomt en weer ondergaat, de maan die groeit en afneemt en de dagen die komen en gaan, zo kan het wiel ons helpen patronen te doorzien.

Dit is een algemene kennismakingsdag waarin je naast het onderzoek ook kunstzinnig aan de slag gaat en je eigen wiel gaat schilderen. Het wit van het Noorden, het geel van het Oosten, het rood van het Zuiden en het zwart van het Westen. In het midden, de Aarde is groen en eromheen is het Universum in diep blauw.
Besluit je na afloop van deze mooie dag meer te willen en deel te willen nemen aan onze 4 daagse training ‘Het Wiel Rond‘, dan ontvang je van ons 50 euro korting op de totale cursusprijs.

Gegevens

Datum:
16 september 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Site:
www.wonderbovenwonder.com

Overige informatie

Kosten:
 €110,- (incl. BTW )
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee, lekkers en kunstzinnig materiaal

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.