AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Het Projector Experiment (Een Living Your Design Workshop)

19 februari 2023 - 10:00 tot 17:30

Een dag voor jou als Projector
Hoe zou het zijn om eens een hele dag enkel met Projectors te mogen “werken” aan meer rust en ruimte in je Human Design. Als Projector heb je al genoeg voor je kiezen in het dagelijkse leven waarin de ‘sacrale energie’ een hoofdrol speelt.
Tijdens deze dag wil ik je meenemen in de wonderlijke wereld van ons als Projector Type. Je gaat samen met anderen op onderzoek naar wat nu precies die ‘erkenning’ is, naar hoe rust en vrijheid werkelijk geleefd kan worden. En vooral, hoe wapen ik mezelf in de wervelende Generator wereld tegen allerlei vormen van conditionering en invloed op jouw energie.
Zelf werk ik al een geruim aantal jaren met Human Design. En de kennis hiervan heeft bij mij veel veranderd in hoe ik in het leven sta. Speciaal het leren voelen en beleven van de energie die hoort bij mij als Projector. We hebben als Projectors een speciale missie op deze wereld.
Een hele dag spelen, oefenen en ervaren vanuit Human Design. Bij onderdelen staat de energie en kwaliteit van jou als Projector centraal.
Ik werk met thema’s die je helpen op je levenspad en heb vooral oog voor het lichaam en je unieke energie. Ik bied daarom een gezonde balans aan tussen kennis en ervaren. Ik gebruik onder andere energetische oefeningen en systemisch werk. Maar vind het ook zeer prettig om uit te wisselen. Vooral ook omdat Projectors baat hebben bij een ‘intellectuele verrijking’ op het gebied van bewustzijn.
Hieronder samengevat wat de thema’s en onderwerpen van deze dag zijn:
Herkennen
Wachten
Rust
Vrijheid
Conditionering en invloed
Jouw missie
Focus op de wereld om je heen

Ik nodig je uit om dit experiment te ondergaan. We gaan vooral voelen en ervaren en delen over de eigen ervaringen.

Aanmelden kan tot 12 februari via de website die hieronder vermeld staat.

Gegevens

Datum:
19 februari 2023
Tijd:
10:00 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
110 euro
Aantal deelnemers:
12 deelnemers
Inclusief:
Thee/koffie inbegrepen. Lunch is op basis van food sharing.